Muzička akademija / - KOTOR ART
17/07/2023 u 08:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podrška mladima: Najbolji studenti Muzičke akademije na KotorArtu

Talenti nastupaju sjutra u Crkvi sv. Duha u Kotoru, u 21 časova

Međunarodni festival KotorArt - Don Brankovi dani muzike, u okviru programskog segmenta "KotorArt talenti", sjutra u Crkvi sv. Duha u Kotoru, u 21 časova, rganizuje koncert najboljih studenata Muzičke akademije sa Cetinja. Ulaz na koncert je besplatan.

Na koncertu nastupaju Ivana Dendić (violina), iz klase prof. Vujadina Krivokapića, Vuk Kuč (truba), iz klase prof. Nikole Mijajlovića, Marija Sinđić (flauta) iz klase profesorke Marije Đurđević Ilić, zatim Sofia Jović (klavir) iz klase prof. Bojana Martinovića, Martina Kovačević (trombon) iz klase prof. Aleksandra Benčića, kao i Joko Mićković (harmonika) iz klase prof. Predraga Jankovića. Studenti će nastupiti uz klavirsku saradnju prof. Olekseja Molčanova.

U okviru programa "KotorArt talenti" festival pruža priliku mladima da se predstave crnogorskoj javnosti, da ih podstiče i inspirišena dalji rad, usavršavanje i razmišljanje o njihovoj umjetničkoj budućnosti, kulturnoj sceni Crne Gore i položaju umjetnika u njoj. Pozivamo publiku da isprate koncert i podrže mlade umjetnike.

Nakon koncerta najboljih studenata, slijede solistički koncerti violinistkinje Dee Nicaj i volončeliste Sarija Šaćirija, kao i Forum mladih umjetnika, istakli su iz PR službe festivala.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 09:19