/ Женски глас
09/09/2021 u 22:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Помоћ за пошумљавање Горице и куповином "Женског гласа"

Сви заинтересовани грађани моћи ће куповином часописа "Женски глас" на пулту КИЦ-а, по цијени од једног еура

КИЦ "Будо Томовић" ће подржати хуманитарну акцију часописа “Женски глас, за све Црногорке и очување културне баштине Црне Горе” за прикупљање средстава за пошумљавање брда Горица, преноси портал РТЦГ.

Сви заинтересовани грађани моћи ће куповином часописа "Женски глас" на пулту КИЦ-а, по цијени од једног еура, да учествују у тој акцији, јер ће прикупљена средства бити уплаћена фонду за пошумљавање Горице.

- Позивамо вас да сљедеће седмице 16, 22. и 24. септембра, од 20 часова, посјећујући наше програме: књижевно вече 'Сценариј кризе у књижевности - криза патријархата и феминистичка дистропија' чије су гошће књижевнице Лејла Каламујић и Драгана Трипковић, КИЦ-ову трибину 'Подгоричке приче' чија ће гошћа у сриједу 22. септембра бити вишедеценијска јавна посленица и менаџерка у култури Вања Поповић и отварање прве самосталне изложбе слика Сејле Керовић 'У свијету Ван Гога', 24. септембра, и тиме учествујете у акцији, те куповином часописа 'Женски глас' донирате еуро за пошумљавање 'плућа' Главног града- наводи се у саопштењу КИЦ-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:06