Срђан Тододровић / - ФБ
30/08/2021 u 07:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Познати глумац тражи паре на зајам преко друштвених мрежа

Глумац је 27. августа објавио статус у ком је кратко и јасно написао: „Осам сомића до сутра да се уплати, треба ми на зајмић?

Чини се да је криза изазвана коронавирусом, недостатком посла, ангажмана, клубовима и институцијама културе које су дуже време били затворени погодила све аспекте јавног живота Србије. Другачије се не може описати потез прослављеног културног радника Срђана Жике Тодоровића (56) који је мањи финансијски проблем покушао да ријеши, и то јавно, путем свог профила на друштвеној мрежи Фејсбук, пише Ало.

image

Статус Срђана Тодоровића

- ФБ

Глумац је 27. августа објавио статус у ком је кратко и јасно написао: „Осам сомића до сутра да се уплати, треба ми на зајмић? Има ли ко? Ствар је хитна и озбиљна. Трасу враћам. Инбокс.“

Нема сумње да је Жика у финансијском проблему, а због чега и за шта му је ова свота новца била хитно потребна, није написао. Занимљиво је да је статус био активан неко време, али глумац га је ипак избрисао, вероватно јер се неко јавио и уплатио фамозних 8.000 динара.

Овај потез популарног глумца суштински не би требало да изненађује. Жика иначе важи за искреног човека и упркос томе што је јавна личност често се поистовећује с обичним народом. Тако је поступио и овај пут, искрено, опуштено и без комплекса. Вероватно га је мрзело да врти телефоне и пита за позајмицу, па је решио да једним статусом потражи помоћ од својих пријатеља који га прате на Фејсбуку.

Из Ало су Тодоровића позвали да из прве руке чују разлог због ког је банку и приватни разговор с пријатељима о позајмици заменио тражењем новца на друштвеној мрежи, али он није одговарао на позиве.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 14:14