Детаљ са свечаности јуче у Библиотеци за слијепе / -ФОТО: БИБЛИОТЕКА ЗА СЛИЈЕПЕ ЦРНЕ ГОРЕ
24/12/2022 u 10:25 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Predstavljen novi korisnički servis u BZSCG

Novi servis - onlaјn biblioteka omogućava zainteresovanima da direktno pomoću svojih pametnih uređaja preuzimaju publikacije u audio formi iz knjižnog fonda Biblioteke

Biblioteka za slijepe Crne Gore јe јuče povodom uspješnog završetka još jedne poslovne godine upriličila svečanost na kojoj su najzaslužnijim saradnicima, kao i vјernim korisnicima njihovih usluga, dodijeljene nagrade i priznanja u različitim kategorijama. Takođe, održan je i prigodan umjetnički program koji su pripremili daroviti i talentovani korisnici Biblioteke. Predstavljen јe i novi servis BZSCG - onlaјn Biblioteka (www.onlinebiblioteka.net).

Učesnici umјetničkog programa

U umjetničkom dijelu programa nastupili su: Borjana Radulović koja je na violini izvela kompoziciju "Love story" iz istoimenog filma, zatim Sofija Ivanović koja je na klaviru izvela kompoziciju "Nekoliko snova" Henrika Pahuljskog, kao i kompoziciju "Se tu della mia morte", kao i Tijana Janjević koja je izvela kompoziciju "Vjeruj" uz klavirsku pratnju Bojane Otašević. Tijana i Bojana izvele su i etno pjesmu "Zaspo Janko", a čuli su se i zvuci popularne kompozicije "Jingle bells", što je publika pozdravila burnim aplauzom.

image

Детаљ са свечаности јуче у Библиотеци за слијепе

-ФОТО: БИБЛИОТЕКА ЗА СЛИЈЕПЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Nagrade korisnicima usluga Biblioteke i saradnicima ove ustanove uručio јe mr Božidar Denda, direktor Biblioteke. Priznanja su, u različitim kategoriјama, dodijeljena: Milisavi Kapor, Svetlani Kovačić, Mladenu Baukoviću, Merimi Feratović, Sofiji Ivanović, Peruniki Adžić, Ivici Radusinoviću, Anki Ćetković, Balši Marljukiću, Nenadu Stamenkoviću, Miljanu Otaševiću, Golubi Ilijevskoj, monahu Prokopiju Ikoniću, prof. Đuru Šurlanu, mr Ranku Buriću, Emiliji Matić, Neveni Jovanović, Miljani Marković, kao i Milošu Spaiću.

image

Директор Библиотеке Денда уручује признања

-ФОТО: БИБЛИОТЕКА ЗА СЛИЈЕПЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Novi servis - onlaјn biblioteka omogućava zainteresovanima da direktno pomoću svojih pametnih uređaja preuzimaju publikacije u audio formi iz knjižnog fonda Biblioteke. Svaki korisnik koji se registruje za ovaj servis preuzimanja publikacija, dobiće korisničko ime i svoju šifru i kada se uloguje na stranicu onlaјn biblioteke, moći će da pregleda i preuzima željene publikacije.

Ž.Ј.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. mart 2023 01:17