Sa promocije / - DAN
15/01/2023 u 18:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Promocija knjige karikatura Gorana Šćekića "Ne damo svetinje"

Nakon završene liturgije, u prostorijama manastira Stanjevići kod Budve upriličena je promocija Šćekićeve knjige

U prostorijama manastira Stanjevići kod Budve danas je poslije završene liturgije upriličena promocija knjige karikatura i kolumni poznatog karikaturiste Gorana Šćekića pod nasovom "Ne damo svetinje".

image
- DAN

Pred mnogobrojnim vjernicima Goran Šćekić se osvrnuo na veličanstvene litije koja je obilježio svojim karikaturama i kolumnama u svojoj knjizi "Ne damo svetinje".

To je bila nesvakidašnja multimedijalna prezentacija koja je oduševila prisutne a takođe izazvala i osmijehe na licima gledajući Goranove karikature na filmskom platnu. Na kraju same promocije Goran Šćekić je deklamovao pjesmu njegovog prijatelja Milića Radovića u crnogorskoj kapi pod naslovom "Sve bih vam oprostio" i izazvao oduševljenje vjernika na promociji njegove knjige.

Na početku same promocije Goran Šćekić se zahvalio na ukazanoj časti i divnoj atmosferi koje mu je priredilo sveštenstvo ovog divnog manastira na čelu sa igumanom Jefremom.

- Šta da vam kažem posle svega, ovo je najljepša promocija knjige koju sam imao do sada. U jednoj divnoj mogu slobodno reći porodičnoj atmosferi punoj ljubavi i pozitivne energije osjetio sam veliku sreću i radost zajedno sa svojom porodicom, rekao je Šćekić.

image
- DAN
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 21:15