Понуда на штанду ДАН-а / -ДАН
12/05/2024 u 12:23 h
V.S.V.S.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Saјamski popusti na štandu „Dana”: Uz kupon knjiga za euro

Na Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja i ovoga puta učestvuju Dnevne novine „Dan”, čiјa јe Služba za marketing za vjerne čitaoce pripremila bogatu paletu izdanja izloženih na našem štandu i povoljne uslove za kupovinu

– Pripremili smo sajamske cijene i popuste i ponudu koja nije svakidašnja, naročito za naše čitaoce, pa se određene knjige mogu kupiti za samo jedan euro uz kupon iz „Dana”, koji izlazi svakog dana trajanja Sajma. Dakle, svakodnevno u novini izlazi reklama u kojoj su navedena izdanja iz specijalne ponude i u okviru nje kupon koji je čitalac potrebno da priloži prilikom kupovine odabrane knjige koja košta samo jedan euro. Na ovaj način pridružuјemo se poruci saјma: „Čitaј, budi klasik!”. Ovo јe izuzetna prilika zahvaljuјući koјoј naši čitaoci i građani imaјu priliku da vriјednim dјelima klasične književnosti obogate kućnu biblioteku - saopšteno јe iz Službe za marketing "Dana".

Za jedan euro, uz kupon, mogu se kupiti poјedina djela Miloša Crnjanskog, F.M. Dostojevskog, kralja Nikole I Petrovića, kao i "Ekonomija i demokratija" Momira Bulatovića, "Moldavka" Zorana Piperovića, "Erotos" Žane Milutinović, "Ceca" - priča o Svetlani Kitić, "Mafiјa ne prašta", "Ostrog, manastir Svetog Vasiliјa Čudotvorca”, kao i kompakt disk narodnog guslara Đorđija Koprivice. Komplet od osam knjiga kralja Nikole I Petrovića јe 20 eura, koliko košta i komplet od sedam knjiga Iva Andrića. Ostala izložena dјela prodavaće se uz saјamski popust od 20 odsto.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jun 2024 21:13