Stjepan Hauser otvara Banjaluka Fest / - VIZUAL
15/04/2024 u 18:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Stjepan Hauser u okviru svjetske turneje otvara četvrti Banjaluka Fest

Muzički virtuoz Stjepan Hauser će biti glavna zvijezda otvaranja Banjaluka Festa, jednog od najiščekivanijih muzičkih festivala u regionu.

Ove godine Banjaluka Fest održaće se na tvrđavi Kastel od 4. do 6. jula. Raskošni i jedinstveni muzički programi, kao i vrhunska produkcija, obilježja su ove manifestacije koja u Banjaluku dovodi najveće svjetske i regionalne zvijezde.

Buntovnik na violončelu i nekadašnji član planetarno popularnog sastava "2 CELLOS", jedna je od najautentičnijih i najsenzacionalnijih pojava na svjetskoj sceni.

Hauser svoj talenat pokazuje na društvenim mrežama gdje ga prati milionska publika, ali i na koncertima koji su vatromet energije, romantike, strasti i ljubavi koju najekstavagantniji performer na violončelu današnjice pokazuje kroz svaki svoj nastup.

Prvi dio koncerta je rezervisan za uživanje u djelima klasične i filmske muzike, a potom uzavrela atmosfera dostiže svoj vrhunac kada Hauser zasvira "Let’s Get Loud", "Livin la vida loca", "Despacito", "Señorita" i druge latino hitove čije izvođenje prati i njegov izazovni ples. Takođe, predstaviće novi nivo transformacije ritmičnog retro zvuka u moderne plesne numere sa njegovog novog solo albuma koji je dostupan širom svijeta, "The Player".

Ovaj istinski muzički šou biće dio ovogodišnjeg Banjaluka Festa, koji je već ugostio najveće zvijezde današnjice: Marizu, Yasmin Levy, Luz Kasal, Nemanju Radulovića, Stefana Milenkovića, uz domaće velikane: Zdravka Čolića, Bajagu i Instruktore, Mariju Šerifović, Josipu Lisac…

Objavom koncerta Hausera četvrti Banjaluka Fest i zvanično je najavljen, a organizatori pripremaju premijerne programe i tokom druge dvije festivalske večeri 5. i 6. jula.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:01