Штанд ”Дана” на 16. Међународном подгоричком сајму књига и образовања / Лазар Ружић
12/05/2022 u 17:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Тајна љубав краљице Јелене" хит на штанду "Дана"

На Међународном подгоричком саjму књига и образовања, на штанду "Дана" хит је "Тајна љубав краљице Јелене" из пера Буда Симоновића, а могу се набавити и бројни квалитетни и вриједни наслови из продукције Јумедиа Монта или дјела која су уз нашу новину нашла пут до читалаца.

Међународни подгорички саjам књига и образовања одржава се под слоганом "Са књигом без дистанце". На штанду "Дана" хит је "Тајна љубав краљице Јелене" из пера Буда Симоновића. На овом мјести се могу набавити и бројни квалитетни и вриједни наслови из продукције Јумедиа Монта или дјела која су уз нашу новину нашла пут до читалаца.

– Као и сваке године, и овог пута "Дан" је припремио саjамске циjене и попусте и понуду коjа ниjе свакидашња, нарочито за наше читаоце, па се и ове године одређене књиге могу купити за само један еура уз купон из новине коjи излази сваког дана, од данас до краjа саjма. Потребно jе да читалац приложи купон приликом куповине одабране књиге наведене на реклами, коjа кошта само један еуро. На оваj начин желимо да омогућимо да наши читаоци и грађани обогате своjу кућну библиотеку и да пропагирамо читање као jедну од наjздравиjих и наjкорисниjих активности – казала је Смиљка Кадовић, руководитељка маркетинг службе "Дана".

Сајмови су увиjек мjесто сусрета и разговора, прилика да се постоjећа искуства продубе новим књигама, а стара питања сретну с новим одговорима. Књиге коjе се могу купити за један еуро уз купон на штанду "Дана" су дjела Црњанског, Дучића, Достоjевског, Његоша. Љубитељи књиге моћи ће да обогате своје кућне библиотеке насловима из едиције "Златно доба српске поезиjе", књигама "Економиjа и демократиjа" Момира Булатовића, "Молдавка" Зорана Пиперовић, "Еротос" и "Ударац" Жане Милутиновић, "Туђа земља калауза нема" Буда Симоновића, "Црвени петао лети према небу" Миодрага Булатовића, "Нож" Вука Драшковића, "Ничиjа" Весне Дедић, "Прича о Светлани Китић", "Сиви вук – бекство Адолфа Хитлера", "Цетињски манастир", "Свети Петар Цетињски", као и CD Ђорђиjа Ђока Копривице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 19:52