КИЦ ПОП ХОР / -КИЦ ПОП ХОР
09/06/2023 u 10:12 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U zagrljaјu regiona

Na međunarodnom koncertu horova regiona "U zagrljaju" koјi se održava u subotu, 10. јuna, u Konjicu (Bosna i Hercegovina) među ostalim horovima nastupiće i podgorički KIC pop hor rukovođen dirigentkinjom Zoјom Đurović.

Podgorički KIC pop hor gostuјe u Konjicu na poziv udruženja "La Viva Balkan" i "Obrazovanje gradi Bosnu i Hercegovinu", kao i Muzičkog centra "Rezonanca" iz Konjica. Horovi će nastupiti u kino-sali Narodnog univerziteta u Konjicu, a koncert počinje u 19.30 časova. Nastupiće i Vokalni ansambl Bugojno iz Bugojna, Mješoviti hor "Seljo" AKCUS-a iz Sarajeva, Hor profesora ETŠ i prijatelji – Bečej, Dječji hor „Rezonanca”, Vokalni ansambl „Rezonanca”, učenici Osnovne muzičke škole „Rezonanca” iz klase za violinu iz Konjica.

Na koncertu "U zagrljaju" predstaviće se 160 horista iz pet horova, koji će uz svoj repertoar, izvesti i dvije zajedničke kompozicije.

KIC pop hor će u subotu 17. juna u podne na Tjentištu izvesti koncert "Bez dileme – antifašizam", i tako obogatiti proslavu jubileja – 80 godina slavne bitke na Sutjesci.

Ž.Ј.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. jun 2024 10:51