Богата понуда и приступачне цијене књига на штанду ”Дана” / -SRDJAN BOLJEVIC
30/09/2021 u 18:42 h
Aleksandar ĆukovićAleksandar Ćuković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Уз купон из "Дана" књига за еуро на Међународном подгоричком сајму књига

Дневне новине "Дан" и компанија Јумедиа Монт и ове године учествује на Међународном подгоричком сајму књига и образовања који се одржава у гаражном дијелу тржног центра "Делта сити".

– Дневне новине "Дан" традиционално учествуjу на саjму књига, као мjесту (или прилици) гдjе настоjимо да грађанима jош више приближимо богату понуду пажљиво одабраних књига коjе су у оквиру нашег издаваштва или су се на тржишту нашле уз наше новине. Као и сваке године, и овог пута смо припремили саjамске циjене и попусте и понуду коjа ниjе свакидашња, нарочито за наше читаоце, па се одређене књиге могу купити за само један еуро уз купон из новине коjи излази сваког дана траjања саjма. Дакле, свакодневно у новини излази реклама у коjоj су наведена издања из специjалне понуде и у оквиру ње купон коjи jе читалац потребно да приложи приликом куповине одабране књиге коjа кошта само један еуро. На оваj начин желимо да омогућимо да наши читаоци и грађани обогате своjу кућну библиотеку и да пропагирамо читање као jедну од наjздравиjих и наjкорисниjих активности - појаснила је Смиљка Кадовић, шеф маркетинга "Дана".

Свакодневно у новини излази реклама у коjоj су наведена издања из специjалне понуде и у оквиру ње купон коjи jе читалац потребно да приложи приликом куповине одабране књиге

Такође, на сва остала издања припремљени су саjамски попусти од 20 одсто. Поред књига наших великана Ива Андрића, владике Николаjа Велимировића, Матиjе Бећковића, Михаила Лалића... у понуди jе и велики броj књига из савремене књижевности, као и богата понуда дjечиjих књига.

Књиге коjе се могу купити за један еуро, уз купон, су: дjела Милоша Црњанског, Јована Дучића, Ф.М. Достоjевског, Петра Другог Петровића Његоша, Едициjа "Златно доба српске поезиjе", "Економиjа и демократиjа" Момира Булатовића, "Молдавка" Зорана Пиперовића, "Еротос" и "Ударац" Жане Милутиновић, "Туђа земља калауза нема" Буда Симоновића, "Црвени петао лети према небу" Миодрага Булатовића, "Нож" Вука Драшковића, "Ничиjа" Весне Дедић, "Прича о Светлани Китић", "Сиви вук – бекство Адолфа Хитлера", "Цетињски манастир", "Свети Петар Цетињски", као и компакт диск народног гуслара Ђорђиjа Копривице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:44