Goran Bulajić / - CNP/ DUšKO MILJANIć
20/11/2023 u 12:26 h
Svetlana ĆetkovićSvetlana Ćetković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vujović: U Bulajiću su se upleli vijenac dobrote, čojstva i odanosti ljepoti

Svojim stasom, glasom, a iznad svega dobronamjernošću na svim poljima svoga djelanja, imponovao je svima nama koji smo ga znali i sa njim radili na poljima pozorišne umjetnosti

Rijetkost je da se u jednom čovjeku u vijenac dobrote, čojstva i odanosti ljepoti uplete sva ova Božija datost. U našem Goranu smo sve ovo imali, potajno mu se divili da on ne vidi, jer bi to uvrijedilo njegovu ljudsku skromnost neizmjerno uzvišenog karaktera.

Svojim stasom, glasom, a iznad svega dobronamjernošću na svim poljima svoga djelanja, imponovao je svima nama koji smo ga znali i sa njim radili na poljima pozorišne umjetnosti, imajući u njemu reper prema kome se mogao mjeriti kvalitet svakog pozorišnog čina, prezentovanog na našem Festivalu Festivala u Trebinju.

Teško je zamisliti da Gorana ubuduće neće biti u Trebinju, ali, imajući u vidu sve njegove zasluge, siguran sam da će ubuduće kucati u našim srcima svih festivalskih dana. U našim uspomenama će se sigurno naći na najljepšem mjestu naših sjećanja.

Gorane, nećemo Te zaboraviti, i neka te Bog čuva u rajskom naselju.

Slobodan Vujović, sa dubokim žalom i pijetetom.

(Vujović je glavni koordinator Umjetničkog savjeta međunarodnog Festivala Festivala u Trebinju, čiji član je već petnaest godina bio Goran Bulajić.)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 07:11