Насловница књиге пјесама близнакиња Уне и Еме / -ФОТО: КИЦ "БУДО ТОМОВИЋ"
25/11/2022 u 09:55 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zaјedno i u zbirci pјesama

Zbirka je sadržajna, iskrena, dinamična i prijemčiva za čitanje. Predstavlja prikaz njihovog unutrašnjeg svijeta i svojevrsnu reakciju na ljude i događaje koji ih okružuju - piše u predgovoru knjige

Promocija zbirke pjesama za djecu "Zajedno" autorki Une i Eme Perazić biće organizovana u petak, 25. novembra, u multimedijalnoj sali KIC-a "Budo Tomović", od 19 časova.

O zbirci će govoriti mentorka Milka Hajduković i profesorica književnosti Dragana Dmitrović. Poeziju će kazivati: Lana Spalević, Zvezdana Oluić, Gordana Jelić, Leonora Dedivanović i Snežana Burzan Vuksanović. Moderator večeri je Vuk Čurović.

Kako se navodi u naјavi, zbirka pjesama "Zajedno" bliznakinja Une i Eme, "predstavlja simboličnu sliku njihovog neraskidivog bitisanja i poimanja svakodnevnog života i situacija".

– Zbirka je sadržajna, iskrena, dinamična i prijemčiva za čitanje. Predstavlja prikaz njihovog unutrašnjeg svijeta i svojevrsnu reakciju na ljude i događaje koji ih okružuju. Biće zanimljivo poetsko djelo za čitaoce različitih starosnih doba - piše u predgovoru knjige.

Ž.Ј.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:26