/ -
02/06/2023 u 13:23 h
Svetlana ĆetkovićSvetlana Ćetković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zavičajni muzej Bara: Promocija "Ženskog glasa"

Primjerke časopisa publika će dobiti besplatno

U Zavičajnom muzeju (dvorac kralja Nikole) u Baru, u 20h sati, održaće se promocija 22. broja časopisa "Ženski glas". Na promociji će govoriti predsjednica Programskog odbora časopisa, mr Aeta Salh, predsjednica Alijanse žena DPS, Drita Lola, preduzetnica Bojana Andrijašević, koreograf folklornog drustva "Treće doba", Zoran Popović i članica redakcije časopisa, dr Anastazija Miranović.

"Ženski glas" pronosi glas žena Crne Gore iz svih sfera društvenog djelovanja, njihov doprinos izgradnji bolje i naprednije Crne Gore. "Ženski glas", osim što promoviše ostvarene i uspješne žene različitih radnih angažmana, interesovanja i obrazovanja, ne zaboravlja ni žene iz bogate prošlosti i istorije Crne Gore, koje su se u minulim vremenima borile za ostvarivanje svojih prava i položaja u društvu. Bez njihovog doprinosa, Crna Gora ne bi danas bila to što jeste - slobodna, nezavisna država, stoji u najavi.

Primjerke časopisa, koji postoji već sedam godina i izlazi dva puta godišnje, publika će biti u prilici na promociji dobiti besplatno.

U pratećem programu, izvedbom prigodnih kompozicija na harmonici, učestvuje Adnan Krajina, učenik VI razreda ŠOMO "Petar II Petrović Njegoš", u klasi prof.Aleksandra Basaraba.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 23:34