Popović i Trivalić na ceremoniji dodjele nagrade / -FOTO: TREBINJELIVE
02/08/2022 u 16:00 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Zlatni platan" Vesni Trivalić i Branimiru Popoviću

Trivalićeva nagradu "Zlatni platan", kako je navela, prima sa velikom radošću, misleći na sve one koji su je do toga doveli, prevashodno njene profesore i kolege sa kojima je sarađivala

Trebinjski Festival evropskog i mediteranskog filma ove godine dodijelio je nagradu "Zlatni platan" glumcima Vesni Trivalić i Branimiru Popoviću. Oni su nagrađeni za izrazit doprinos euromediteranskoj kinematografiji, a nagrada im je uručena u Trebinju, na otvaranju 10. Festivala evropskog i mediteranskog filma "Trebinje film festival". Nagradu "Zlatni platan" uručio im je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Laureat nagrade Branimir Popović rekao je da je sa zadovoljstvom došao u Trebinje da oda poštovanje festivalu, da nagrada "Zlatni platan" za njega znači mnogo, jer je priznanje za minuli rad, prenijeli su regionalni portali.

– Ovo je podstrek da nastavim dalje - rekao je Popović.

Trivalićeva nagradu "Zlatni platan", kako je navela, prima sa velikom radošću, misleći na sve one koji su je do toga doveli, prevashodno njene profesore i kolege sa kojima je sarađivala.

Festival evropskog i mediteranskog filma ove godine održava se pod motom "Noć boje lavande". Publika će, tokom pet dana trajanja festivala, moći da pogleda 35 filmova iz 20 zemalja na pet različitih lokacija.

Festival organizuju Tangram centar Beograd, Kulturni centar i Dom mladih Trebinje, a pokrovitelji su ministarstva kulture Republike Srpske i Srbije i Grad Trebinje.

Festival koji je počeo 31. jula trajaće do 5. avgusta.

Ž.J.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 17:17