Ovan spreman na flert / - SHUTTERSTOCK
12/06/2024 u 22:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dnevni horoskop za 13. jun: Ovna inspiriše suprotni pol, Lav u završnoj fazi dogovora

Sa onima sa kojima ne može odmah pronaći zajednički jezik, Strijelac ne širi priču.

Odlično uspijevate da se organizujete i raspodijelite obaveze. Istina je da je u poslovnom segmentu prisutna nervoza, ali ovo će biti aktuelno samo tokom prepodnevnih sati. Imate inicijativu i inspiraciju u kontaktu sa suprotnim polom – budite aktivni.

BIK

Iako niste očekivali, dan će biti napet i ispunjen događajima. Neko od kolega čak može neki svoj propust pokušati da “natovari” na vas. Tek u večernjim satima moći ćete da se opustite, i to najbolje u društvu prijatelja, u pozitivnoj atmosferi I izlasku.

BLIZANCI

Iako ćete zbog nekih situacija u poslovnom segmentu brinuti, na kraju će se ispostaviti da su vaše brige bile bez pravih osnova. Sa emotivnim partnerom samo povremeno ostvarujete onakav odnos kakav biste željeli – veliki usponi i padovi u raspoloženju.

RAK

Iako uz više truda nego inače, uspijevaćete da se uklopite sa ljudima sa kojima radite. Doduše, povremeno će vas nervirati postupci kolega, ali ćete moći da pređete preko ovoga. U popodnevnim satima je naglašen umor i vjerovatno će vam prijati da ostanete kod kuće.

LAV

Dan odličan da polako privodite kraju projekte, da ulazite u završnu fazu dogovora. Poslovni saradnici su spremni da vam izađu u susret. Sa suprotnim polom imate odličnu komunikaciju j primjećujete da ste u centru pažnje.

image

Horoskop ddd

- SHUTTERSTOCK

DJEVICA

Dan kada biste trebali da zatvorite jedno poglavlje i počnete da razmišljate o novim poslovnim obavezama i projektima. Vaši planovi za izlazak ili zajednički provedeno vrijeme sa voljenom osobom, mogu se izjaloviti.

VAGA

Dobro raspoloženje, prava energija i uglavnom ćete uspijevati da obavite sve poslove koje imate. Malo vas opterećuju neke osobe, ali ne želite da im poklanjate previše pažnje. Dan odličan za flertovanje, za dobru komunikaciju sa suprotnim polom.

ŠKORPIJA

Iako ste dosta nervozni i napeti, trudićete se da se to ne odrazi na vaš učinak i kvalitet kontakta sa saradnicima. Nervoza dolazi od osjećaja velikog nezadovoljstva – imate osjećaj da se ništa ne odvija po vašim planovima – ni posao, ni emocije.

STRIJELAC

Danas uspijevate da nađete prave sagovornike – osobe sa kojima možete podijeliti svoje ideje, koje su spremne da vas saslušaju ili podrže. Sa onima sa kojima ne možete odmah pronaći zajednički jezik – ni ne širite priču. U emotivnom segmentu – strast.

JARAC

Napravite dobar koncept i spremite se da obavite bitne poslovne razgovore. Ako vam susret sa poslovnim partnerom bude odložen za sjutra – nije smak svijeta, i sjutra će vas po ovom pitanju pratiti sreća. U emotivnom segmentu – neko vas žestoko privlači.

VODOLIJA

Danas će vam ići od ruke svakodnevne obaveze, ono u čemu uživate ili kontakti sa ljudima koji vam prijaju i u čijem prisustvu ste uvijek raspoloženi. Sve ono što je van ovih okvira će vam prilično teško padati. Dan izvrstan za komunikaciju sa suprotnim polom.

RIBE

Mogućnost za dobar dogovor sa poslovnim partnerom ili nekim od saradnika. Možete se predstaviti u najboljem svjetlu, ali ne dozvolite da vam nervoza pokvari “nastup”. Niste za neko veće društvo, ali će vam prijati uzak krug prijatelja ili kontakt sa simpatijom.

 

Horoskop priredila astrolog Olga Savić.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. jul 2024 16:21