Dnevni horoskop / - SHUTTERSTOCK
21/06/2024 u 22:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dnevni horoskop za 22. jun: Ovan širi pozitivnu energiju, Vodolija neće biti od akcije

Par iscrpljujućih dana je ostavilo trag pa bi Vagi najviše odgovaralo da se povuče i odmori.

OVAN

Ne samo da danas imate mogućnosti da lako završite i sa redovnim, i sa zaostalim obavezama, već vam je i raspoloženje odlično i širite pozitivnu atmosferu. Mogli biste da ostvarite komunikaciju sa nekim koga jako dugo niste čuli niti vidjeli.

BIK

Energija dana vam odgovara, jer vas pokreće, čini vas posvećenim i odgovornim. Bićete hladne glave u svim situacijama i lako ćete pronaći rješenje. Veliki emotivni podsticaj i potpuna usklađenost sa voljenom osobom. Provešćete mirne, ispunjene trenutke.

BLIZANCI

Danas ste hladne glave i uspijevate da smirite situacije u poslovnom segmentu. Dva puta mjerite, jednom sijecite – i to će se pokazati kao najbolji savjet za vas. Iako će vas sve vući da ostanete kod kuće I da se odmorite, bilo bi šteta da ne izađete sa prijateljima.

RAK

Umjećete na pravi način da pristupite zahtjevnim saradnicima, jer ste strpljivi i spremni na prilagođavanje. Razgovor sa nadređenim može biti vrlo inspirativan. Osjećate veliku privlačnost prema osobi koju ste skoro upoznali preko prijatelja. Zanimljiva komunikacija.

LAV

Danas želite da svoju energiju trošite samo na ono što je vama bitno, pa ćete sve druge stvari potiskivati i gurati u drugi plan. Imaćete solidan i korektan odnos sa šefovima. U odnosu sa voljenom osobom – vrijeme je da inicirate izlazak ili provod.

Nedjeljni horoskop: Ovnovima novčani priliv, Škorpije ulaze u ozbiljnu vezu

DJEVICA

Praktični ste, racionalni – lako postižete dogovor i kompromis sa drugima. Mogućnost priliva novca, ali prije kroz dodatne nego redovne poslove. Danas možete na pravi način prići osobi koja vas privlači ili pak trezveno razgovarati sa voljenom osobom.

VAGA

Danas će vam biti teže da funkcionišete u poslovnom segmentu. Par iscrpljujućih dana je ostavilo trag, i sada bi vam najviše odgovaralo da se povučete i odmorite. Ako možete – uzmite slobodan dan. U emotivnom segmentu – prijaće vam prisustvo voljene osobe.

ŠKORPIJA

Stoji da ste očekivali da se neke stvari u poslovnom segmentu pokrenu i promjene, ali dešavanja današnjeg dana vas mogu iznenaditi brzinom i intenzitetom. Bićete više nego zadovoljni. U emotivnom segmentu – odličan kontakt sa simpatijom.

STRIJELAC

Imate dovoljno podsticaja da se posvetite i nekim zahtjevnijim obavezama koje ste do sada odlagali. Jedna osoba vam vrlo jasno pokazuje koliko je zainteresovana za vas. Još uvijek ne znate da li da tu napravite neki konkretniji potez.

JARAC

Još jedan od dana koji može mnogo pomoći da se situacije u poslovnom segmentu dodatno pokrenu. Imate pravi pristup ka ljudima koji su vam poslovno bitni. Iznesite svoje predloge i mišljenja. U popodnevnim satima – mogućnost zanimljivog kontakta.

VODOLIJA

Energija ovog dana je suviše statična za vas, pa se nećete osjećati baš podsticajno i spremni za neke velike akcije. Mnogo više će vam odgovarati da se povučete  ili da čak provedete cio dan kod kuće. Teško je da će vas čak i vaši prijatelji izvući u neki izlazak.

RIBE

Danas su sva partnerstva na dnevnom redu – bilo da su poslovna ili emotivna. Ne samo da ćete vi biti inicijator na ovim poljima, već će i druga strana takođe biti vrlo aktivna. Možete napraviti prave pomake u oba segmenta koja su vam bitna.

 

Horoskop priredila: astrolog Olga Savić

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. jul 2024 05:46