Dnevni horoskop / shutterstock
23/06/2024 u 22:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dnevni horoskop za 24. jun: Ovnovi će morati sve ispočetka, Škorpija ne žuri sa donošenjem odluka

Jarčevima svaka vrsta dogovora ide od ruke

OVAN

U potpunosti ste okupirani poslovnim dešavanjima. Neke obaveze morate raditi ispočetka, ili se vratiti na nešto što ste propustili u prethodnom periodu. Korektan odnos sa voljenom osobom, mada ćete vjerovatno imati malo vremena jedno za drugo.

BIK

Iako ćete imati osjećaj da ne stižete da na vrijeme završite ono što se od vas očekuje, ipak ćete biti u dobrom raspoloženju I skladnom kontaktu sa saradnicima. Danas pokrenite razgovore sa voljenom osobom i razriješite neke situacije iz prošlosti.

BLIZANCI

I sami ste svjesni da neka pitanja morate privesti kraju, ali ste ipak skloni da odlažete obaveze ili da završavate u poslednjem trenutku. Gledaćete da izbjegnete naporne ljude ili situacije. Emotivno – odnos sa partnerom bi mogao da se poboljša, ali na vašu inicijativu.

RAK

Usmjereni ste na poslovni segment, naročito na odnose i kontakte sa saradnicima. Dobijate pomoć koju niste očekivali. U emotivnom segmentu – smatrate da vaše akcije trenutno ne doprinose poboljšanju odnosa sa partnerom.

LAV

Dosta toga možete obaviti danas, pa se usmjerite na obaveze koje su vam posebno teške ili zahtjevne. I sa voljenom osobom biste trebali da se potrudite da dođete do rješenja za pitanja koja vas muče. Sada to možete.

DJEVICA

Spremni ste da prionete na poslovne obaveze, a u isto vrijeme – lako pronalazite rješenja za napete situacije. Ovaj dan je dobar i za odnos sa suprotnim polom. Ako ste usamljeni, može vam se javiti neko sa kim ste izgubili kontakt.

VAGA

Imate osjećaj da vas neke situacije pritiskaju, da vas saradnici koče nerazumnim zahtjevima. Ipak, ne dozvoljavate da se ovo odrazi na vaše raspoloženje ili radni učinak. Jedva ćete čekati da posao ostavite iza sebe i posvetite se osobi koja vam je bitna.

ŠKORPIJA

Osobe koje su vam važne danas vas mogu kontaktirati ili vam dati zanimljiv poslovni predlog, ponudu. Odmjereni ste u razgovorima, ne žurite i nećete donositi odluke prije nego što dobro razmislite. Mogućnost dogovora i susreta sa simpatijom.

STRIJELAC

Neke zanimljive poslovne ponude ili predlozi mogu doći do vas. Možda to nije baš ono što ste očekivali, ali ne biste trebali automatski da odbijate. Za dogovore sa emotivnim partnerom danas vam je potrebno više strpljenja nego inače.

JARAC

Svaka vrsta dogovora vam ide od ruke, zato nemojte biti statični – potražite sagovornike sa kojima ćete moći da napravite korektnu saradnju. Stabilni ste i mirni i imate osjećaj da crni oblaci nestaju iznad vaših glava. Emotivno – pravi trenutak za aktivnosti prema partneru.

VODOLIJA

Iako nećete imati na šta da se požalite tokom ovog dana, ostaje u vama neko pritajeno nezadovoljstvo. Kao da niste u potpunosti uspjeli da ostvarite svoje namere. Za divno čudo – skladan odnos sa voljenom osobom. Uspijevate da se sporazumete.

RIBE

Velika podrška od strane osoba u poslovnom okruženju za vaše ciljeve. Dan kada možete lako doći do zajedničkog rešenja sa sagovornikom. U emotivnom segmentu – ne čekajte, već se trudite da pokrenete komunikaciju sa osobom koja vam se izuzetno dopada.

 

Horoskop priredila: Olga Savić, astrolog

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
09. jul 2024 01:20