/ - UNSPLASH
20/06/2024 u 11:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dvostruki pun mjesec donosi životne promjene za ovih pet znakova

Pun mjesec, prema astrolozima, očekuje se 22. juna na drugom stepenu znaka, a onda će sljedeći stići 24. jula, već na 30. stepenu. Ovo sugeriše da se univerzum marljivo fokusira na sve za šta je odgovoran znak Jarca: status, karijeru i društvenu ulogu.

To uključuje odluke vezane za brak i razvod, napuštanje ili promjenu karijere i dobijanje državljanstva i slično.

Zanimljivo, Jarac je znak koji se nalazi tačno na presjeku karmičkih čvorova u Ovnu i Vagi, što znači da će se u trenucima punog mjeseca 22. juna i 24. jula na nebu formirati aspekt Velikog krsta.

Donijeće situacije koje će potpuno promijeniti naše živote, kao da ćemo svi biti „izbačeni“ na raskrsnici, a tokom ovog mjeseca moraćemo skoro dva puta da promijenimo pravac.

Na 5 znakova će ovaj astro fenomen najviše uticati:

Ovan

Dva puna mjeseca će pogoditi sektor vaših životnih ciljeva poput munje. To znači da možete donositi odluke u vezi sa statusom vaše veze (brak i razvod), kao i gdje ćete nastaviti svoju karijeru. Vaš vladar u vrijeme punog mjeseca će uticati na ono što se dešava.

Dakle, 22. jun će biti u znaku Bika, a događaji će biti vezani za pitanje finansija. I po drugi put, 24. jula, Mars u Blizancima će se povezati sa Jupiterom, što ukazuje na putovanje ili trening koji će direktno uticati na vašu karijeru.

Rak

Pitanja vašeg ličnog života će vas brinuti cijelo ljeto, jer će u sektoru vašeg partnera biti čak dva puna mjeseca. Moguće je da prvo izaberete jednu osobu, a onda se nešto promijeni i da se predomislite.

Štaviše, u vrijeme punog meseca u vašoj karti će se formirati aspekt Velikog krsta, što znači da će odluka biti vezana za vaše mjesto stanovanja i status. Nekima će dupli pun mjesec donijeti razvod ili velike promjene u ljubavi.

Vaga

Pun mjesec se pojavljuje u vašoj karti u aspektu Velikog krsta prema vašem Suncu, što ukazuje na teške događaje u porodici. Možete promijeniti mjesto stanovanja ili će doći do većeg preuređivanja zidova vašeg doma.

Situacija se takođe može odnositi na vašu svrhu u životu, kao da potpuno preispitujete pravac svoje sudbine. Na primjer, odlučite da se vratite svom trenutnom poslu i odlučite da živite od novca koji dobijete od iznajmljivanja stana. Takođe je vjerovatno da će se vašim roditeljima dogoditi nešto važno.

Počinje sezona Raka: Provedite vrijeme sa porodicom, učinite nešto za druge

Jarac

U trenucima punog Mjeseca formiraće se Veliki krst sa vašim znakom, koji govori o sudbonosnim odlukama sa vaše strane.

Najvjerovatnije ćete odlučiti nešto vezano za odnose i mjesto stanovanja, jer će čvor budućnosti u ovom trenutku biti u sektoru porodice i nekretnina. Takođe je vjerovatno da će vam u ovom trenutku biti važno da dobijete neku vrstu dokumenta (pasoš, sertifikat).

Ribe

U trenutku punog mjeseca njegov dispozitor Saturn biće u vašem znaku, što znači da ćete osjetiti svu važnost i karmičku prirodu događaja.

Vjerovatno će se najvažnije stvari desiti u vašem okruženju, od otpuštanja cijelog tima do donošenja odluke u vezi. Na primjer, vaš prijatelj vam može priznati svoja osjećanja, što će na kraju u velikoj mjeri promijeniti vaše planove za budućnost. Na ove datume vjerovatno možete saznati za trudnoću, jer se pun Mjesec pojavljuje na osi djece i ljubavi, piše Story.hr, a prenosi Zadovoljna.rs.

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. jul 2024 02:09