Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
17/06/2024 u 22:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Horoskop za 18. jun: Bik uspješan na poslovnom polju, Ribama dan za razmjenu nježnosti

Djevica može očekivati poznanstvo preko prijatelja sa osobom koja joj se dopada, ali ona baš i ne odgovara na flertovanje

OVAN

Definitivno će vam biti potrebni čelični živci i mnogo takta da biste se uskladili sa onima sa kojima danas dolazite u kontakt. Imajte uvijek na pameti svoje interese. Dan je dobar da sa voljenom osobom ostvarite jedno mirno popodne, opustite se i uživajte.

BIK

Ostvarujete veliki uticaj na osobe sa kojima danas sarađujete. Mogućnost da neke situacije, koje su bile u zastoju, preokrenete u svoju korist. Nemate baš uvijek razumjevanja za voljenu osobu, ali ona je sama kriva za to – kao da vas namjerno provocira.

BLIZANCI

Danas budite jako fokusirani na ono što morate uraditi, da ne bi došlo do grešaka i propusta. Pažnja vam je rasuta i teško vam je da se skoncentrišete na obaveze. Sa voljenom osobom, i pored nešto hladnijeg početka, dan može završiti kako treba….

RAK

Umijete da nađete pravu mjeru u komunikaciji sa saradnicima koji su teški za dogovor. Ipak, uspjevate da svoje nezadovoljstvo prikrijete. U kontaktu sa voljenom osobom izbjegavajte teške teme – samo se usredsredite na emociju, zajedništvo, uživanje.

LAV

Znate da nekim osobama morate da se prilagodite, i zaista ćete pokušavati da ostvarite skladan kontakt. Moguć je poslovni sastanak, oko čijeg ugovaranja je neko posredovao. Sa partnerom najbolje trenutno funkcionišete kroz strast, pa idite u tom pravcu.

Ova tri znaka će se obogatiti do kraja juna: Hoće li i vama novac stizati sa svih strana

DJEVICA

Moguće je da ste zaboravili na obavezu ili obećanje koje ste dali, pa ćete sada požuriti da ovo obavite. Želite da ostavite dobar utisak. Poznanstvo preko prijatelja ili poznanika – osoba vam se dopada, ali ona baš i ne odgovara na vaše flertovanje.

VAGA

Malo ste zabrinuti zbog sporog odvijanja dogovora i čini vam se da što se više trudite, realizacija se više prolongira. Ne budite napeti. Prećutkujete neke stvari partneru, a itekako vam smetaju. Možda bi bilo bolje da progovorite i otvorite se.

ŠKORPIJA

Moraćete planove da prilagođavate trenutnim situacijama, ali ste u ovom momentu fleksibilni i radi da se usaglasite sa okolnostima koje su prisutne. Imate osjećaj da vam partner uskraćuje svoje prisustvo i  nježnost. Pokušaćete da popravite odnos sa njim.

STRIJELAC

Možete imati skladnu komunikaciju čak i sa kolegama sa kojima se baš i ne slažete uvijek, ali ćete morati da “spustite loptu”. Nemojte se povući u tišinu i distancirati od svih. Ovo naročito važi za vaše emotivne relacije – potrebna je komunikacija sa partnerom.

JARAC

Neki ljudi će vas nazivati tvrdoglavim i zahtjevnim, ali vi smatrate da ste u pravu i nećete željeti da mijenjate stavove. Ipak, kada je emotivni partner u pitanju, možda biste mogli da razmislite da na ovaj način udaljavate od sebe osobu sa kojom ste…

VODOLIJA

Niste zadovoljni rezultatima koje ste postigli, iako vam svi govore da ste napravili pravi pomak. Jednostavno, u vašim očima to ne izgleda onako kako biste vi željeli. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, da razbije tmurnu i dosadnu svakodnevicu.

RIBE

Tokom ovog dana dolaze na dnevni red samo obaveze u kojima ne uživate ili od kojih se prosto “naježite”. Šta da se radi – obavite i njih najbolje što znate. Danas možete biti posebno raspoloženi za ljubav i za razmjenu nježnosti sa voljenom osobom.

Piše: Olga Savić

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. jul 2024 16:05