Horoskop za 19. maj / - SHUTTERSTOCK
18/05/2024 u 22:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 19. maj: Tranzitni Mjesec će Ovnu, Lavu, Raku... donijeti dan pun ljubav

Ribama dan za planove, Vagama za pokret i dobro raspoloženje

OVAN

Tranzitni Mjesec je u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i svakako biste ovaj dan trebali da posvetite voljenoj osobi. Pogotovo što je u protekloj nedelji bilo nesuglasica između vas dvoje. Zato sada ispravite sve što možete...

BIK

Vama su danas obaveze na prvom mjestu, ali ne biste trebali da im posvetite baš cio dan. Okrenite se svojim ukućanima, članovima porodice, okrenite se emotivnom partneru – njima je takođe potrebno vrijeme sa vama...

BLIZANCI

Tranzitni Mjesec danas je u vašem polju ljubavi. Dan provedite sa osobom koju volite, ili se bacite u osvajanje onoga ko vam je prirastao za srce. Provod je u svakom slučaju zagarantovan. Lijepa, opuštena energija koja vas rasterećuje.

RAK

Tranzitni Mjesec je u vašem polju doma, što svakako govori da biste trebali da više posvetite vreme svojim ukućanima, ali i sebi. Znači, odmorite se dobro, nađite nešto što vas relaksira i opušta i spremite se za novu radnu sedmicu.....

LAV

Tranzitni Mjesec je danas u vašem polju komunikacije, pokreta, komšiluka, pa je sigurno da će veći dio vašeg dana proći u jednoj veseloj i opuštenoj atmosferi. Ovo je pravi trenutak da i sa voljenom osobom popričate o nekim zajedničkim planovima.

DJEVICA

Tranzitni Mjesec je u polju ličnih vrijednosti, hrane, novca, pa biste dan najbolje proveli ako sa osobama koje volite odete u šoping i usput prođete i svratite u omiljeni restoran. Ili – pripremite zajedno sa prijateljima neku zakusku i okupljanje u svome domu.

VAGA

Tranzitni Mjesec u vašem znaku i polju ličnosti donosi vam jednu podsticajnu energiju i želju da što više stvari danas uradite, sa što više se ljudi vidite... jednostavno, želite da budete u pokretu i da svoje dobro raspoloženje sa svima podijelite.

ŠKORPIJA

Razmišljaćete o tome šta biste mogli uraditi da neke situacije riješite i popravite. Nemojte se previše opterećivati i tovariti sebi težinu i pritisak. Bolje je da ovaj dan iskoristite za druženje i kontakte sa prijateljima koje dugo niste vidjeli.

STRIJELAC

Tranzitni Mjesec je u vašem polju prijatelja i u suštini – najbolje ćete provesti ovaj dan ako sebe usmjerite baš na tu stranu. Potrebno vam je da se opustite, da budete dobro raspoloženi i otvorenog srca. A ko vas bolje poznaje od vašeg društva?

JARAC

Jarčevima je potrebno da malo izađu iz kuće, da promrdaju, da odu u šetnju, da obiđu neke ljude koje odavno nisu vidjeli. Ili da uhvate voljenu osobu pod ruku i odu na ručak u restoran, u prirodu... Vidjećete koliko će vam ovo prijati i opustiti vas.

VODOLIJA

Vodolije su od ranog jutra napravile dobar plan za ovaj dan i spremile za sebe i osobe koje vole brdo zabavnih i podsticajnih aktivnosti. Sve, sve, samo da se ne sjedi kod kuće. Uživaćete istinski u ovom danu. Dobri kontakti sa suprotnim polom.

RIBE

 Vi ćete se probuditi i odmah krenuti sa pravljenjem planova – šta sve danas treba uraditi po kući i oko kuće, kakvim sve obavezama treba posvetiti svoje vrijeme? Imate namjeru da budete vrijedni, ali uzmite makar jedan dio ovog dana za svoje opuštanje.

 

Horoskop priredila astrolog, Olga Savić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. maj 2024 03:51