Mjesečni horoskop / - SHUTTERSTOCK
05/06/2024 u 22:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 6. jun: Ovan obaveze završava u roku, Škorpija mora biti obazriva sa trošenjem novca

Mlad Mjesec Lavu će u narednom periodu donijeti velike pomake. Tokom ovog dana poslovno će biti dosta aktivni, mada možgu osjećati blago nezadovoljstvo emotivnim životom

OVAN

Današnji mlad Mjesec aktivira vaše polje komunikacije, dogovora. Očekujte da ćete u narednom periodu imati  priliku koja će vam otvoriti vrata nekih saradnji ili jakih partnerskih odnosa. Tokom ovog dana velike aktivnosti, brz tempo dešavanja i obaveze koje završavate u roku.

BIK

Mlad Mjesec će aktivirati vaše polje ličnih vrijednosti, posla i novca. Očekujte u narednom periodu mogućnost da na lakši način zatvorite finansijske obaveze. Tokom ovog dana velike aktivnosti u poslovnom segmentu. Korektan odnos sa kolegama i saradnicima.

BLIZANCI

Mlad Mjesec je u vašem znaku. U narednom periodu doći će do velikih promjena i pokreta u saradničkim i partnerskim odnosima, ali i na emotivnom planu. Promjenljivo raspoloženje tokom ovog dana. Ne dozvolite sebi da odustanete u vezi pitanja koja su vam bitna.

RAK

Mlad Mjesec u vašem polju podsvijesti donijeće da u narednom periodu budete sigurniji u to koje poteze morate povući da biste sredili svoju poslovnu situaciju. Takođe – biće potrebno više pažnje obratiti na zdravlje. Tokom ovog dana povremeni padovi raspoloženja.

Mjesečni horoskop za jun: Jarac u poslovnim obavezama, Vodolije sklone flertu, Ribama novčana stabilnost

LAV

Mlad Mjesec u polju prijatelja i budućnosti donijeće da u narednom periodu ostvarite velike pomake u onim poljima koja su vam bitna, sve zahvaljujući podršci nekih ljudi. Tokom ovog dana poslovno ćete biti dosta aktivni, mada možete osjećati blago nezadovoljstvo emotivnim životom.

DJEVICA

Mlad Mjesec u vašem polju karijere, pozicije otvoriće period u kojem ćete se aktivnije angažovati oko poslovnog segmenta, želeći da na pravi način iskoriste prilike koje im se ukazuju. Tokom ovog dana možete osjećati nemir i žuriti da što prije završite sa svojim obavezama.

VAGA

Mlad Mjesec u polju inostranstva, planova, ekspanzije otvoriće pred vama period u kojem ćete željeti da svoj uticaj proširite što više, a prave prilike će vam i ići na ruku. Tokom ovog dana očekujte neke vama jako važne dogovore čijim rezultatima ćete biti više nego zadovoljni.

Mjesečni horoskop za jun: Vaga raspoložena za skitnju, Škorpijama poslovne promjene, Strijelcu napredak

ŠKORPIJA

Mlad Mjesec u polju krize, strasti, tuđeg novca otvoriće pred vama period kada će finansijske šanse biti češće nego inače. Ipak, tokom ovog dana budite obazrivi što se trošenja tiče i ne uplićite se u neke finansijske „zavrzlame“. Ne budite ishitreni – razmislite dva puta.

STRIJELAC

Mlad Mjesec se nalazi u vašem polju poslovnih i emotivnih partnerstava. Tokom narednog perioda očekujte velike promjene u ovim segmentima, čiji ćete inicijator biti vi. Tokom ovog dana osjetićete nesklad između želja i mogućnosti. Biće potrebno da izbalansirate sebe.

Mjesečni horoskop za jun: Ovnu cvjeta ljubav, Biku finansije, dok Blizancima slijedi unapređenje

JARAC

Mlad Mjesec u polju svakodnevice, obaveza, zdravlja otvoriće pred vama period kada ćete uz veliku promišljenost i oprez moći da naročito poslovnu situaciju preokrenete u svoju korist. Tokom ovog dana bićete blago neraspoloženi, najviše zato što se vaši planovi presporo odvijaju.

VODOLIJA

Mlad Mjesec je u polju kreativnosti, ljubavi, srećnih okolnosti i životne radosti i otvara pred vama period koji će biti ispunjen prilikama da napredujete u svim životnim segmentima na mnogo lakši način. Tokom ovog dana izuzetno raspoloženje i dinamičnost.

RIBE

Mlad Mjesec u polju doma, porodice otvoriće period u kojem ćete pokušavati da uskladite poslovne i privatne obaveze, i kada ćete se najviše usmjeriti na to da stabilizujete ova dva sektora. Tokom ovog dana najviše ćete biti okrenuti ka emotivnom partneru.

Piše: Olga Savić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. jul 2024 10:09