Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
07/05/2024 u 22:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 8. maj: Ribama lijepe vijesti na ljubavnom polju, Biku produktivni poslovni dogovori

Dobar momenat za Škorpiju da pokrene poslovne planove

OVAN

Sve ono što vas je u proteklim danima nerviralo i oko čega ste se brinuli, danas će krenuti ka svom razrješavanju. Bićete zadovoljni odvijanjem situacija. Razmišljate na koji način biste se mogli više približiti  osobi koja vas neodoljivo privlači.

BIK

Danas vam stoje mogućnosti vrlo konkretnih i produktivnih dogovora. Uspjevaćete da pronađete zajednički jezik sa onima preko puta vas. Ako očekujete neki novac – evidentno je da će doći do kašnjenja. Posvetite se više osobama koje su vam bliske i koje volite.

BLIZANCI

Sve će funkcionisati baš kako treba dokle god ne djelujete impulsivno i ishitreno. Budite proračunati u dogovorima i komunikaciji sa saradnicima. Emotivni partner vas opterećuje konstantnim primjedbama i potrebom da mu ukazujete više pažnje.

RAK

Dobar dan je pred vama, ukoliko izbjegnete opterećivanje sitnicama. Fokusirajte se na bitne stvari. Emotivni segment može biti dosta dobar. Potrudite se da sa voljenom osobom funkcionišete u maniru ljubavi, prisnosti, nježnosti.

LAV

Možda niste najzadovoljniji u kojem se pravcu odvija poslovni dogovor ili saradnja, ali sada samo možete pratiti razvoj situacije. Ne potencirajte na promjenama, jer je pitanje da li su one sada uopšte moguće. Napetost i dalje stoji u emotivnim relacijama.

DJEVICA

Previše se brinete i razmišljate o jednom poslovnom dogovoru. Sada je vaš uticaj zanemarljiv, i jedino možete pustiti da vidite šta će razvoj situacije na dalje donijeti. Preumorni ste i bez energije, pa je pitanje koliko ćete moći da se posvetite partneru. 

Nedjeljni horoskop: Lavu dobar period za poslovu saradnju, Jaracu pravi momenat za ljubav koja će trajati

VAGA

Pred vama je veliki broj obaveza, ali uz korektan dogovor sa kolegama, sve se može završiti dosta brzo. Neke prepreke izgledaju kao nerješive, ali to je samo na prvi pogled. Emotivno stoji velika stabilnost, mada vi iz nekog razloga niste u potpunosti zadovoljni.

ŠKORPIJA

Dobar je momenat da se poslovni planovi pokrenu. U pravom momentu, jer vam izgleda da ste stigli do krajnjih granica i da više ne možete da funkcionišete na ovaj način. Dan je dobar za sve vrste emotivnih kontakata i susreta. Možete se više približiti osobi koja vam je privlačna.

STRIJELAC

Morate da posvećujete dosta vremena situacijama za koje vi lično smatrate da su nebitne ili neisplative. Ipak, to se od vas zahtjeva, pa – prilagodite se. Mogućnost za kontakt seksualnog tipa sa osobom koja je ili zauzeta ili to morate iz nekog razloga tajiti.

JARAC

Istina je da se situacije ne odvijaju onako kako ste vi to zamislili, ali za divno čudo – vi ste i pored ovoga prilično dobro raspoloženi. Da ne bude ovo zatišje pred buru...Emotivno – iskoristite ovaj dan da se više približite voljenoj osobi.

VODOLIJA

Danas će se u poslovnom segmentu vjerovatno sve odvijati dosta lako i bez opterećenja. Baš vam je potreban jedan ovakav dan – da se za promjenu, ni oko čega ne nervirate. Situacija sa voljenom osobom se smirila – sada već funkcionišete mnogo normalnije.

RIBE

Dobra energija ovog dana uticaće pozitivno na vas. I sami znate da dosta toga nije riješeno, ali vam je lakše da funkcionišete i bolje se osjećate. Nekih lijepih vesti može biti i u emotivnom segmentu – jedna osoba će jako uticati na vaše raspoloženje.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. jun 2024 18:26