/ - Arhiva
02/01/2024 u 16:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Retrogradni Merkur kreće naprijed i donosi pozitivne preokrete

Merkur u Strijelcu donosi zanimljivu kombinaciju energije

Retrogradni Merkur konačno sutra kreće naprijed, tako da će početi da djeluje u punom sjaju u znaku Strijelca i donijeti razrešenje mnogih komplikacija koje su nas pratile tokom decembra.

Retrogradni Merkur će krenuti naprijed u Strijelcu, pa će donijeti pozitivne preokrete na mnogim poljima.

Merkur u Strijelcu donosi zanimljivu kombinaciju energije, jer Merkur, planet komunikacije i intelekta, susreće se s prostranstvom, optimizmom i avanturističkim duhom Strijelca. Ovaj planetarni položaj  obično naglašava sklonost osobe ka širenju uma, istraživanju i filozofiji.

Ljudi s Merkurom u Strijelcu često vole učiti putem iskustva, putovanja ili raznolikih kulturnih uticaja. Imaju sklonost prema širokom rasponu interesovanja i želju da istraže različite perspektive.

Njihova komunikacija može biti otvorena, direktna i iskrena, a često su skloni izražavanju svojih ideja s entuzijazmom.

Ova postavka može imati tendenciju da vidi širu sliku, ali ponekad može propustiti sitnice ili detalje. Takođe, mogu biti skloni pretjerivanju ili pretjeranom optimizmu u svojim izjavama, što može dovesti do nesporazuma ili nedostatka preciznosti u komunikaciji.

Merkur u Strijelcu podstiče ljubav prema učenju, ali takođe može donijeti i izazove u fokusiranju na jednu temu ili zadatak, jer se interesuju za toliko mnogo stvari odjednom. Ipak, ova postavka Merkura može dati dar za prenošenje inspirativnih ideja i širina uma koja može inspirisati druge.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 20:13