/ FOTO YOUTUBE BLIC
22/04/2022 u 13:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Била је велика звијезда, данас нема за кирију

До прије неколико година ова необична умјетница живјела је као подстанар у оронулој кући на Врачару из које је истјерао газда јер, како он сам каже, није имала за кирију

Пјевачица Беби Дол иза себе има прегршт хитова и успјеха, мада се чини да се у посљедње вријеме повукла са сцене. До прије неколико година ова необична умјетница живјела је као подстанар у оронулој кући на Врачару из које је истјерао газда јер, како он сам каже, није имала за кирију.

- Немојте ме питати за њу, молим вас! Наравно да је знам. Издавао сам јој стан. Нисам имао лијепо искуство са њом као станарком. Није ми плаћала кирију мјесецима, имао сам великих проблема са њом. На крају сам морао да је избацим из стана. Она је преварант. Нећу да причам о њој - изјавио је тада њен станодавац за србијанске медије.

Беби Дол у стану има неколико мачака о којима брине, а и сама је причала како муж чува седам мачака док је она учествовала у ријалитију, пише Аваз.

Причала је и о новцу, па поручила да јој је довољно да има за основне потребе, те да се труди да задржи свој мир.

- Здравље и мир су најбитнији. Желим само да имам миран и лијеп живот без тензије и трзавица. Никоме не желим зло. А што се тиче новца, он дође и прође. Некада сам га имала више, али мени је потребно мало и док сам здрава, хвала Богу увијек ћу зарадити динар да имам за основно - говорила је Беби Дол.

Иначе, је једном приликом испричала како је наводно након "Фарме" носила сјекиру у торбу, те да је полиција због тога и зауставила.

- Два мјесеца сам са сјекиром ишла после "Фарме", носила сам је у великој ташни. Полицајац ме је на прелазу код Скупштине зауставио и љубазно замолио да то мало увучем у ташну. Данас су ријалитији мало другачији - испричала је Беби својевремено за "Курир".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 10:08