/ - YOUTUBE ILUSTRACIJA
10/02/2022 u 22:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Додавањем овог састојка у шампон обновићете косу

Док бринемо о својој коси, фокусирамо се на саму косу и потпуно заборављамо на скалп

Вјерујемо да никада не бисте помислили да додате овај састојак свом шампону, али према ријечима дама које су испробале овај рецепт, резултати су изванредни и заиста дјелују.  Све што вам треба шећер.

Док бринемо о својој коси, фокусирамо се на саму косу и потпуно заборављамо на скалп. Ово је велика грешка, кажу фризери јер само ако је кожа главе његована, можемо очекивати да ће коса изгледати здраво и сјајно, пише Аваз.

Да би кожа главе била здрава, пилинг треба радити са времена на вријеме, баш као што радимо са кожом лица. Све што треба да урадите је да додате кашику шећера у шампон који иначе користите за прање косе.

Шећер ће омогућити вашем скалпу да њежно љушти и уклони мртве ћелије које блокирају раст лијепе и његоване косе. Поред тога, шећер ће осигурати дубље и темељније прање и омогућити регенератору да продре дубље и боље нахрани саму косу, пише Елле.

Ипак, пазите да не претјерујете са самом процедуром јер се кожа главе може брзо исушити. Најбоље би било да пилинг поновите након сваког 4. прања и сигурно ћете примјетити резултате.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:21