/ - SHUTTERSTOCK
16/04/2022 u 07:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Направите домаћи лијек за чврсте нокте

Ефекте ћете примијетити врло брзо и заборавићете на нокте који се листају и ломе

Не познајемо ниједну жену која не жели лијепе, чврсте нокте пристојне дужине. Али, све знамо да је то понекад немогућа мисија – углавном врло брзу попуцају или су танки и склони листању. Ако нисте присталице гел лака или надоградње, сигурни смо да сте стално у потрази за рјешењем како да нокте учините отпорнијим и љепшим.

Са домаћим средством за јачање ноктију резултати су примјетни већ након двије до три недјеље, а толико је лако и јефтино, да је чак тешко и повјеровати. Потребан вам је један једини састојак!

Све што вам треба за ову “чаролију” за опоравак ноктију јесте бијели лук и обичан провидан лак за нокте. Исјецкајте један чен бијелог лука што ситније (најбоље је да га изрендате), и додајте у безбојан лак. Оставите да одстоји од пет до десет дана.

Овом смјесом неопходно је сваки други дан лакирати нокте и то на сљедећи начин – нанесите слој за слојем неколико пута. Оставите да одстоји, а потом га скините. Нокте исперите лимуновим соком, како би неутралисали непријатан мирис бијелог лука!

Ефекте ћете примијетити врло брзо, и заборавићете на нокте који се листају и ломе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 23:18