/ - PRINTSCREEN
12/02/2023 u 20:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brajan Kranston ima istetovirano “Breaking Bad”, toliko mu je ta serija promijenila život

Pitati glumca o njihovoj najpoznatijoj ulozi može biti rizično – posebno ako je ta uloga stara jednu deceniju, a u toj deceniji je osvojio nagradu Toni, bio nominovan za Oskara i uradio mnogo zanimljivih stvari. Međutim, Kranston rado prihvata

Najvažnija stvar je da se pobrinite da vaš lični život bude što razumniji i što je bolje osmišljen. Ako to imate, onda u svom kreativnom životu možete ići bilo gdje, kaže popularni glumac.

Pitati glumca o njihovoj najpoznatijoj ulozi može biti rizično – posebno ako je ta uloga stara jednu deceniju, a u toj deceniji je osvojio nagradu Toni, bio nominovan za Oskara i uradio mnogo zanimljivih stvari. Međutim, Kranston rado prihvata. Čak je i oduševljen. „Evo ga!”, kaže glumac za „Independent“ dok na unutrašnjoj strani njegovog domalog prsta pokazuje tetovažu koju je napravio poslednjeg dana snimanja serije “Breaking Bad” koja je 16 puta nagrađena nagradom Emi i koja mu je promijenila život. Mastilo je sada izblijedilo i slova se prelivaju jedno u drugo, ali simboli su odmah prepoznatljivi: Br. Ba, prenosi Nova.rs.

- Ovo će za mjesec dana napuniti 10 godina, uzdahne Kranston.

Podiže obrve kao da kaže: “Možeš li da veruješ?” Kranston je taj rijetki glumac koji ne stari, naizgled kao da je rođen u srednjim godinama i nikada ne izgleda ni dan stariji.

Imao je 44 godine kada je dobio svoju prvu važnu ulogu Hala, nesrećnog patrijarha u sitkomu “Malkolm u sredini”. 52 godine kada je počeo da radi kao letargični profesor hemije koji je postao prosedi narko bos u “Breaking Bad”. 58 kada je osvojio “Tonija” za svoj nastup na mlaznom pogonu kao američki predsjednik Lindon Džonson u “All the Way”. 59 kada je dobio nominaciju za Oskara za ulogu scenariste u filmu “Trumbo”, i 61 kada je igrao voditelja vijesti na ivici u pozorišnoj adaptaciji “Mreže”. Za to je osvojio drugog Tonija. Ali, sa 66 godina i dalje izgleda kao Hal.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 22:43