/ PHOTO BY T A T I A N A ON UNSPLASH
17/02/2023 u 23:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dnevni horoskop za 18. februar

Pročitajte šta vas sjutra očekuje

OVAN

Znam da ste danas nervozni, ali pokušajte da ne zaoštravate situaciju u poslovnom segmentu. Pokušajte da ovu veliku energiju koju trenutno nosite iskoristite konstruktivno. Emocionalno - biće dobro, ako želite. I pronađite pravu mjeru.

BIK

Možete otkriti istine koje su do sada bile skrivene od vas...a možete sebi dozvoliti da se nervirate na svaku sitnicu i pravite problem bez problema. Budite fer prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Malo čudan dan, ali veče će donijeti smirenje.

BLIZANCI

Odlična energija i ohrabrujuće raspoloženje za sve što je vezano za segment poslovanja. Nažalost, energija ovog dana nije dobra za emotivne kontakte, pa tu budite malo oprezniji. Vaš partner može postati jako ljut ili uvrijeđen zbog vaših postupaka.

RAK

Ako u nekim situacijama nađete pravu mjeru, dobro ćete proći. Ako dozvolite sebi da "eksplodirate", biće problema i napetih situacija. Na vama je da odaberete šta ćete i kako ćete raditi. Večeras morate izaći, treba vam.

LION

Danas može biti odličan dan, ako se uspijete prilagoditi i prihvatiti predloge. Ako stvari radite drugačije, neki poslovi mogu biti odloženi ili čak prekinuti. Emotivni partner vam daje priliku da se saberete i posvetite mu više pažnje.

DJEVICA

Vi vodite računa o dogovorima, jer tu može biti problema. Takođe, obratite pažnju na finansijski segment, jer su mogući gubici. Jedino što će uspjeti je emotivni dio, i to samo ako slušate šta vam draga osoba govori.

VAGA

Oprez je neophodan i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Potrebno je mnogo takta da sve funkcioniše kako treba. Možete imati promjenjivo raspoloženje, od sreće do nezadovoljstva i opet - sve u roku od pet minuta.

ŠKORPIJA

Neočekivane promjene u poslu vas nimalo ne raduju. Takođe, neće vam se svidjeti ponašanje nekih ljudi i možete ishitreno reagovati. Ne ugrožavajte svoje poslovne ili emotivne odnose. Pronađite kompromis sa voljenom osobom.

STRELAC

Borite se protiv poslovnog segmenta, mada ni tu nećete proći loše - i okrenete se emotivnom segmentu. Tamo vas čekaju lijepe stvari, bilo bi šteta propustiti ih. Pogotovo ako ste mladi i slobodni, željni avanture, zabave i zabave. Intenzivna emocionalna iskustva.

JARAC

Apsolutno je potrebno biti svjestan i ne reagovati impulzivno u kontaktu sa emotivnim partnerom, a može doći do napetih situacija i nezadovoljstva. Pokušajte pronaći zajednički jezik sa voljenom osobom. Poslovno - opušten dan.

VODOLIJA

Neka vas puste da radite stvari na svoj način i sve će ići kako treba. Odlično ste raspoloženi, sve ide glatko i sa lakoćom rješavate i najveće probleme.Sve sa osmjehom na licu. Doduše, za taj osmjeh je zaslužna jedna osoba i komunikacija sa njom.

RIBA

Povucite ruku u kontakt sa kolegama i ne dozvolite da neke situacije eskaliraju. Takođe, obratite pažnju na svoje finansije, danas su mogući gubici i veći rashodi. U emotivnom segmentu - mogućnost ozbiljne svađe sa voljenom osobom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:41