Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
20/02/2024 u 21:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dnevni horoskop za 21. februar: Škorpiji sve miriše na novac, Jarcu se ostvaruju planovi

Blizancima vrijeme za promjene, Vodolija priželjkuje jaču povezanost sa emotivnim partnerom

OVAN

Odličan dan za pokretanje novih saradnji i komunikaciju. Druga strana će pokušavati da vam pronađe greške i ići u neke sitne detalje dogovora, ali vi uspijevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vrijeme za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom.

BIK

Danas ste izvrsno organizovani i lako pokrećete poslovne situacije koje su vam važne. U komunikaciji sa drugima ostavljate pozitivan i dobar utisak. Mogući su i neočekivani novčani prilivi. U razgovoru sa voljenom osobom dolazite do zajedničkih ciljeva i dogovora.

BLIZANCI

Vrijeme je da pokrenete promjene kojima težite. Sada možete u poslovnom segmentu lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je danas naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka.

RAK

Imate mnogo više posla nego što biste to u ovom trenutku željeli. Najviše vas opterećuje komunikacija, jer ne znate na koju ćete prije stranu. Sastančenja, dogovori, a telefon vjerovatno nećete ispuštati iz ruku. U emotivnom dijelu blagi nesklad sa voljenom osobom.

LAV

Jasno mi je da ste opterećeni, ali danas zanemarite i umor i bacite se na posao. Ovo je jedan od onih dana kada problemi dolaze, a vi ih riješavate više nego uspješno. Neko želi da čuje ideje koje imate. Sa voljenom osobom samo kratkotrajna komunikacija, nemate vremena za više.

DJEVICA

Neke će se šanse pred vama otvoriti na blic, a vi trebate da budete spremni i da odreagujete. Samo sačuvajte prisebnost, budite odmjereni i aktivni u dogovorima i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.

VAGA

Ako želite danas da postignete dogovor sa poslovnim saradnikom ili kolegom, moraćete da poradite na svom temperamentu. Samo hladnokrvno, samo odmjereno i maksimalno poslovno. Podsjećanja na prošlost, moguć i kontakt sa nekim bivšim.

ŠKORPIJA

Sve će tokom ovog dana mirisati na novac. Odličan je period da napravite dogovor od kojeg možete na brzinu zaraditi.  Danas ste naročito intenzivni u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Želite da je osvojite i ne krijete to. Druga strana reaguje na vašu inicijativu.

STRIJELAC

Vučete odlične poteze u svemu što je vezano za posao. Danas možete uraditi neuobičajeno mnogo, pa se angažujte da ovu podsticajnu energiju i iskoristite. Odredite prioritete i bacite se na ono od čega ćete imati najveću korist. Privukli ste nečiju pažnju.

JARAC

Vaši planovi se dobro ostvaruju i trenutno ste zadovoljni. Stoji mogućnost dogovora od kojeg biste mogli solidno zaraditi.  Razmišljate da li da se aktivirate prema nekome. Stoji mala nesigurnost. Nemojte se previše preispitivati, odličan je momenat za pokretanje.

VODOLIJA

Neke stvari koje su vam zadavale dosta muke uspijevate da rešite. Ovo ne mora biti striktno vezano za posao, već se može odnositi i na lična pitanja. Priželjkujete da se jače povežete sa emotivnim partnerom, jer vam nedostaje nežnost i njegovo prisustvo.

RIBE

Danas imate više obaveza nego što vam to prija, pogotovo što se osjećate nešto teško I turobnije nego inače. U suštini – nesigurni ste po nekim pitanjima I to se na vama i vidi. Jaka potreba za emotivnim kontaktom. Preko posla se danas mogu pokrenuti zanimljive pričice….

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 14:24