Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
27/08/2023 u 22:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dnevni horoskop za 28. avgust

OVAN

Teško  izlazite na kraj sa poslovnim iskušenjima I povremenim napetim momentima. Sklapate dogovor koji može biti vezan za veću novčanu isplatu. Žudnju i strast koju osjećate prema nekome trenutno ne možete da kontrolišete. Intenzivno razmišljate o ovoj osobi.

BIK

Dan za pregovore. Imate dovoljno ubjedljivosti da promijenite neke stavke. Dobijate potvrdu brzog finansijskog priliva. Osjećate potrebu za emotivnim ispunjenjem i želite da se prepustite voljenoj osobi. Velika usmjerenost na partnerove želje.

BLIZANCI

Jaka volja i energija da se neke okolnosti na poslu promjene. Imate pozitivan dan sa kolegama, ispunjenost obavezama. Neko ko je od skora u vašoj blizini pokušava da isprovocira vašu reakciju. Odlažete susret sa voljenom osobom zbog obaveza.

RAK

Zbog velikog broja obaveza koje su vam nametnute, morate promijeniti planove i raspored koji ste zacrtali. Osjećate potrebu da ostavite jak utisak na nadređene. Velika strast vas može uvesti u flertovanje i intenzivan susret. Sa partnerom podsticajan dan.

LAV

Ako želite da nastavite da kontrolišete situaciju vezanu za poslovni dogovor koji imate, morate biti spremni da reagujete i na neka neprijatna pitanja ili pokušaje druge strane da unese promjene u već ugovoreno. Zanimljiv flert koji vas inspiriše.

DJEVICA

Nalazite se u dobroj poziciji i imate poštovanje saradnika. Jasno vam je da ne možete odmah dobiti ono što priželjkujete, ali ste spremni da idete korak po korak. Susret i razgovor sa emotivnim partnerom otvoriće neka ozbiljnija pitanja o budućnosti.

VAGA

Poslovne okolnosti su danas na vašoj strani. Izaberite najbolji trenutak da pokrenete pitanja koja su vam važna. U emotivnom dijelu postoji nivo nesigurnosti, ali se trudite da to prevaziđete. Neko u vama izaziva zainteresovanost i možete intenzivno razmišljati o ovoj osobi.

ŠKORPIJA

Dan za pametne, proračunate poteze. Drugima izgleda da vam sve lako ide od ruke, ne znajući koliko ste vremena potrošili da isplanirate sve do najsitnijih detalja. Komunikacija sa jednom osobom u vama izaziva veliku žudnju.

STRIJELAC

Niste sigurni u kojoj mjeri možete da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Osjećate se nesigurno i čini vam se da su prepreke veće nego što zaista jesu. Razmišljate o emotivnom partneru i duboko u sebi nosite dileme povodom ovog odnosa.

JARAC

Vaša je poslovna situacija stabilna i dan može doneti dobre vijesti i dogovore. Rješavate zaostalu poslovnu problematiku. Trudite se da osoba do koje vam je stalo ne primjeti u kojoj mjeri ste zainteresovani za nju. Ipak, neke stvari se ne mogu tek tako sakriti.

VODOLIJA

Ni malo vam ne prija što na neke stvari morate da čekate. Odgovore koji su vam važni nećete moći da dobijete, ili će oni u najmanju ruku biti neprijatni. Lomite se oko neriješene situacije sa emotivnim partnerom. Potrebno vam je suočavanje.

RIBE

Povoljan dan za pregovore i ostvarenje planova, i pored zahtjevnosti i pritisaka koji će postojati. Izuzetna komunikacija sa voljenom osobom ili nekim koga simpatišete. Koristite priliku da ugovorite susret u popodnevnim ili večernjim satima.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. decembar 2023 14:46