/ PHOTO BY JOSH RANGEL ON UNSPLASH
03/02/2023 u 10:47 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dnevni horoskop za 3. februar

Pročitajte šta donosi današnji dnevnin horoskoP

Pročitajte šta donosi današnji dnevnin horoskop.

OVAN

Ljubav: Nemojte čekati da voljena osoba inicira događanja u vašoj vezi. Ponekad, preuzmite „kormilo“! Posao: Nije uvijek najpoželjnija pretjerana samouvjerenost. Saslušajte šta kolege imaju reći… Zdravlje: Imate dobru energiju.

BIK

Ljubav: Ako ne razumijete suštinu kvalitetne veze, ne očekujte ni da partner razumije vas… Posao: Uz podršku i pomoć prijatelja, na putu ste ostvarenja značajnog plana. Samo se opustite! Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

BLIZANCI

Ljubav: Za vaše dobro raspoloženje zaslužna je, ponajprije, voljena osoba. Ipak, hoćete još više… Posao: Iako ste autoritet u svojoj oblasti, ne pretjerujte sa zahtjevima. Diskrecija nimalo ne škodi. Zdravlje: Izađite na svjež vazduh.

RAK

Ljubav: Imate mogućnost za veliku ljubav. Prvo, saslušate osobu kojoj je veoma stalo do vas… Posao: Ne stvarajte nepotrebne probleme, sve je u najboljem redu. Ponekad se treba prepustiti situaciji. Zdravlje: Malo korigirajte jelovnik.

LAV

Ljubav: Osjećate, kao malo kada u posljednje vrijeme, slast iskrene ljubavi. Opustite se maksimalno. Posao: Popustite, budete tolerantniji, pa i prema sebi. Tako ćete lagodnije stići do cilja…Zdravlje: Redovno se rekreirajte.

DJEVICA

Ljubav: Upotrebite sve adute, ako želite pridobiti ljubav osobe koja vam tako mnogo znači… Posao: Dobićete zanimljivu ponudu. Na vama je da li ćete je prihvatiti, ali i pod kojim uslovima. Zdravlje: Sve je u najboljem redu.

VAGA

Ljubav: Samo jedna partnerova riječ ili pogled, dovoljni su da vam uljepšaju dan i ljubavni život… Posao: Ideje vaših kolega pomalo su vam neobične. Ipak, ima tu dovoljno podloge za razmišljanje. Zdravlje: Izuzetno dobro!

ŠKORPIJA

Ljubav: Želite nove relacije sa voljenom osobom. Hoćete više i još bolje, uz puno nježnosti… Posao: Nemojte se nepotrebno nervirati. Dobra koncentracija jedan je od neophodnih faktora uspjeha. Zdravlje: Odlično se osjećate.

STRIJELAC

Ljubav: Prepustite se ljubavi, uživajte potpuno. U suprotnom, ono najljepše može proći mimo vas. Posao: Nemojte popustiti u jednom dogovoru sa kolegama. Imate mogućnost da postignete važan cilj… Zdravlje: Obavezno prošetajte!

JARAC

Ljubav: Vaš ljubavni život pun je iznenađenja. Imate priliku da ostvarite nešto što dugo čekate… Posao: Polako, ali sigurno, realizujete projekat na kojem dugo radite ili nešto što željno očekujete. Zdravlje: Odišete zadovoljstvom.

VODOLIJA

Ljubav: Lako i lepršavo, na samo vama svojstven način, potpuno ulazite u život voljene osobe… Posao: Potrebno je da savladavate pravi lavirint problema. Sve što vam se čini teškim, rješivo je. Zdravlje: Njegujte i kožu tijela.

RIBE

Ljubav: Uživajte, zabavite se, opustite se uz voljenu osobu. I tako obogaćujete emotivni život… Posao: Pokušajte biti manje nepovjerljivi, ako želite da istaknete sve svoje kvalitete i znanje. Zdravlje: U sve boljoj ste kondiciji.

AVAZ

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. mart 2023 16:35