/ Фото: Инстаграм
21/10/2021 u 15:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Драгана Мирковић: Била сам срећна и прије дворца у Бечу

Погађали су ме коментари везани за мој дворац, али ја знам колико вриједим као човјек, каже Луче из Касидола

Фолк пјевачица Драгана Мирковић годинама живи у Бечу, а тренутно борави у Србији, гдје планира да осим заказаних наступа, посвети вријеме и својој породици.

Њен живот у дворцу у Аустрији одувијек интригира јавност, а гостујући у јутарњем програму на Првој телевизији, пјевачица каже да је лијепо живети у дворцу.

- Да се не лажемо, лијепо је ту живјети, али најљепши је живот када си срећан у својој породици, и то је заправо дворац. Ја нисам од почетка имала дворац, него срећну породицу. Била сам срећна прије дворца и не волим када ме гледају кроз то - каже Луче из Касидола.

Признала је да су је такви коментари у почетку погађали, али да се временом помирила са тим.

image
Фото: Инстаграм

- Знам колико вриједи као човјек- додаје она. 

Kао највећу предност живота у дворцу истакла је то што свако има свој простор, те се нада да се њена дјеца једног дана неће преселити.

- Обично деца одлазе од родитеља, што је нормално, а ја се све надам да неће отићи, јер свако има своје крило и неће мама њима сметати - искрена је била Драгана.

Многа дјеца познатих личности често настављају стопама својих родитеља, али не и њена. Мануела и Марко се никада нису експонирала у јавности.

- Они немају тај осјећај и то је дивна ствар. Ја сам за њих мама и никада нису експонирали то шта сам ја, чак не знају ни сви њихови другари. Они су одрастали без оптерећења мог имена, тако да јако сам поносна на себе, а препоносна сам на њих што нису имали жељу да буду познати- каже популарна Гага. 

Не крије да су син и ћерка наследили таленат за музику, али да су амбиције за будућност далеко од естрадног свијета.

- Марко студира економско право, а Мануела завршава академију, па ће да одабере студије. Музику воле из хобија и јако су талентовани. Марко свира клавир, Мануела гитару и прелијепо пјева, али за маму баш је онако како треба да буде и стварно сам срећна што живимо лијепим животом - закључила је пјевачица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 17:13