Резолуција ”еФудбала” један од највећих проблема / - Твитер
01/10/2021 u 21:25 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Фанови разочарани новим ПЕС-ом: Превише „багова”, лоша резолуција и непотпуна верзија

Због броjних багова, очаjне графике и проблема коjи се jављаjу, игрица jе имала jедан од наjгорих стартова у историjи „Стима”, наjпопуларниjе платформе за ПЦ игре

Не стишава се бура од како је нови ПЕС (Pro Evolution Soccer) угледао свјетлост дана.

Иако је популарна фудбалска симулација годинама важила за најбољу ове врсте, последњих година је почео да заостаје за конкурентском ФИФА-ом, а најновија верзија ПЕС, чини се по коментарима на друштвеним мрежама и „гејмерским” форумима, доживјела је фијаско. 

ФИФА, коју прави компанија ЕА Спортс, успјела је да „надјача” конкуренцију већим избором клубова, стадиона, модова и слично.

Зато је ПЕС, од ове године преименован у еФудбал (eFootball), званично jе бесплатна и доступна за Windows, PlayStation 4 и 5, Xbox One и Series X/S, као и за Андроид и иОС суставе.

Још једна новина која је предвиђена је и могућност међуособног играња на различитим платформама, односно ако играте ПС4, можете играти утакмицу против приjатеља коjи еФудбал игра на ПЦ-у.

Ипак зачкољица је, то што је игрица „бесплатна”.

Конами: еФудбал неће излазити сваке године, радимо на побољшању

Ипак, ПЕС има чему да се нада, јер су из Конамија најавили да су раскрстили са досадашњим представљањем нове игрице сваке године.

Игрица ће се годинама надограђивати и побољшавати. Конами жели да створи огромну базу играча коjи ће jедноставно из сезоне у сезону куповати онаj садржаj коjи желе да конзумираjу.

Конами је најавио и да су упознати са првим повратним реакцијама фанова, те да жале због бројних проблема са којим се сусријећу.

– Након представљања еФудбала 2022. примили смо пуно повратних информациjа и захтјева у вези с игром, коjи укључуjу брзину додавања и одбрану. Примили смо и извjештаjе о проблемима коjе су корисници имали с изразом лица и покретима играча те понашањем лопте. Jако нам jе жао због тих проблема – поручили су из Конамиjа.

Из Конамија су поручили да озбиљно схватају ситуацију, те да ће дати све од себе да исправе грешке.

– Стално ћемо ажурирати, побољшавати квалитет и доследно додавати садржаj. Од следеће недеље припремићемо ново ажурирање, а корисницима ћемо послати анкете како би исказали мишљење. Учини ћемо све да што већи броj корисника буде задовољан. Радуjемо се вашоj подршци – закључили су из Конамија.

Само основни модови су бесплатни, а играч може да купуjе додатне модове, играче и слично.

Оно што је разбјеснило фанове широм свијета, је то што је тренутно доступан само основни мод, који нуди само најосновнија такмичења. У преводу, доступна је „незавршена” верзија популарне игрице.

Ипак, ни то није највећи проблем Конамијевог чеда, игрица има и додатне недостатке.


Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. jun 2024 03:54