Венсан Касел / - Инстаграм
27/06/2021 u 20:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Глумац Венсан Касел - од чувара своје интиме до јавних излива њежности

Тина на друштвеним мрежама обjављуjе голишаве фотографиjе. Венсену то нимало не смета. Он њене фотографиjе често коментарише ријечима: "Моjа љубав", или "Обожавам те"

Шест година су заjедно, а прегурали су оштре осуде због разлике у годинама.

Познати глумац Венсан Касел и Тина срели су се 2015. године, а, како jе Тина jедном приликом изjавила, "двоjе људи се затекло на истом мјесту, у исто вријеме, док jе привлачност била обострана. То jе jедно од оних предивних изненађења коjа се дешаваjу у животу".

Она jе у августу 2016. године на друштвеним мрежама обjавила заjедничку фотографиjу са Венсаном насталу на плажи на Ибици. Коментари су били страшни: многи су критиковали глумца због огромне разлике у годинама. Неки су говорили како jе млада манекенка његов хир средњих година. За то вријеме Венсан jе ћутао и ниjе давао изjаве за штампу.

image

Венсан Касел и Тина

- Инстаграм

Први заjеднички излазак у jавност десио се 30. новембра 2016. године. Пар jе прошетао црвеним тепихом, док се Венсан осмјехивао задовољно.

Тина на друштвеним мрежама обjављуjе голишаве фотографиjе. Венсену то нимало не смета. Он њене фотографиjе често коментарише ријечима: "Моjа љубав", или "Обожавам те".

image

Венсан Касел и Тина

- Инстаграм

Он на свом Инстаграму обjављуjе атрактивне фотографиjе са своjом 30 година млађом женом - пар се вјенчао 2018. године, а прошле године су добили ћеркицу. Венсан, коjи jе важио за човјека коjи пажљиво чува своjу интиму, већ годинама радо обjављуjе фотографиjе на коjима jе Тина.

Испод фотографиjа поставља описе: "Она jе моjа" или попут љубавних стихова коjи су доказали да jе изгубио главу за младом супругом:

"Оваj живот jе плес од почетка до краjа.

Срећан сам и само Бог разуме моjу радост.

У њоj видим све што желим".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:56