Eni Veršing / - SHUTTERSTOCK
30/01/2023 u 09:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Glumica Eni Veršing umrla u 45. godini

Ona je nalazila čuda u najprostijim stvarima. Nije joj bila potrebna muzika da bi plesala, kazao je glumičin suprug

Eni Veršing, poznata po ulogama u TV seriji ''24'', ''Vampirski dnevnici'', ''CSI'', ''Charmed'', iznenada je preminula. Njen publicista potvrdio je tužnu vijest za Deadline, a glumičin suprug Stiven Ful, izdao je saopštenje za javnost:

''Napravljena je ogromna rupa na duši ove porodice, danas. Ali ona nam je ostavila oruđe da je popunimo. Ona je nalazila čuda u najprostijim stvarima. Nije joj bila potrebna muzika da bi plesala. Naučila nas je da ne čekamo da nas avantura pronađe. ' Idi pronađi je. Svuda je', rekla bi. I mi ćemo je pronaći'', rekao je Stiven.

image

Eni Veršing sa porodicom

- SHUTTERSTOCK

Veršingovoj je dijagnostikovan kancer 2020. ali je ona nastavila da radi. Nisu poznati detalji smrti, jer je Eni vodila svoju borbu privatno. 

Posljednje uloge u kojim je zaigrala su u filmovima  ''The Rookie'' i ''Star Treck: Picard''. Iza lijepe glumice ostaju tri sina, i neutješni suprug koji je još napisao:

''Dok vozim naše dječake, prave ljubavi naših života, niz vjetrovit put i ulicu, ona bi viknula 'ĆAO!', sve dok je čujemo dok odlazimo u svijet. I dalje mi zvoni u ušima. Zbogom, moj Drugaru, 'Volim te mala porodice...''

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 06:41