/ - FOTO YOUTUBE
12/12/2021 u 20:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Гоца Тржан: Ако Раша буде желио млађу жену, нећу га задржавати

То је бесмислено, јер и ја са 60 година ћу бити озбиљно пиленце за неког чичу од 80, казала је Гоца

Пjевачица Гоца Тржан одувијек је важила за директну и отворену особу, без длаке на језику, а њена однос са 14 година млађим супругом Рашом Новаковићем многе интригира, пише Блиц. Гоца је сада проговорила о њиховом односу и разлици у годинама и томе да ли се плаши да ће јој нека млађа жена преотети супруга.

- Прекратак је живот да га живиш у страху од будућности... Ја желим да живим свој живот гас до даске, јер не постоји будућност, ни прошлост, постоји само овај тренутак који сада живимо. Ја живим најљепших година у свом животу, чак и да сам размишљала у оном тренутку када смо се Раша и ја упознали и да сам рекла: "Једног дана ће да се види та разлика", не бих имала ових најљепших 11 година у свом животу - рекла је Гоца у емисији "Звезде Гранда Специјал".

Сматра да ће свакако се видјети разлика, те је она и не крије.

- Ми се шалимо на тај рачун и правимо вицеве. Суштински се изузетно волимо и поштујемо, наша веза и брак није базирана искључиво на физичкој привлачности. Једног дана ако буде желео да буде са млађом и љепшом женом, ја не могу и нећу да га задржавам, то је бесмислено, јер и ја са 60 година ћу бити озбиљно пиленце за неког чичу од 80-казала је Гоца.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:30