/ - FOTO YOUTUBE
14/02/2022 u 12:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Грашо: Љубав не треба планирати, о љубави не треба превише причати

Хана и Петар ће једно другом изрећи своје завјете у суботу, 19. фебруара, у Сплиту

Иако се већ мјесецима зна за љубавну везу Петра Граше и Хане Хуљић, хрватски музичар се тек сада одлучио огласити о свему. Грашо је током гостовања у емисији Премијера - Викенд специјал признао како ужива у љубави те како осјећа захвалност због свега што се догодило.

- Љубав се догодила. Љубав се треба догодити, не треба је планирати, о љубави не треба превише причати. То су неке ствари које човјек треба његовати у себи, не треба се тиме хвалити. Да, постоји љубав. Да, предиван је период живота са особом која ти у том тренутку значи највише и са којом се планираш препустити и пловити- признао је пјевач.

Осврнуо се и на надолазеће вјенчање.

- Ни то није тајна, иако смо видјели 40 различитих датума. И Хана и ја смо људи који не воле пунити новинске ступце. Невјероватно је да смо били на толико насловница, људи који не воле излазити у јавност-ч изјавио је.

Хана и Петар ће једно другом изрећи своје завјете у суботу, 19. фебруара, у Сплиту у цркви светог Фране у присутности најближе породице и пријатеља.

Но, једини већи дан од њиховог вјенчања биће и дан када ће на овај свијет доћи и плод њихове љубави, о којем је такође одлучио проговорити.

- Бићу тата. Захвални смо на сваком кораку који је направљен према нама. Мало је смијешно да нас људи посвуда сликају телефоном, имам 25 година каријере, али очито људима недостаје неколико ових лијепих прича... Али наставићу настојати задржати своју приватност, јер желим да људи брину о пјесми, а не мојој спаваћој соби- закључио је Грашо.

Познато је да је Грашо већ година породични пријатељ Хуљића. Својевремено се и глумац Енис Бешлагић на друштвеним мрежама нашалио да је Грашо једина особа која може рећи да је био на првом рођендану своје вољене.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 19:12