/ - FOTO: PEXELS
15/09/2023 u 22:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Horoskop za 16. septembar

Pročitajte dnevni horoskop

OVAN

Iskreno se nadam da nemate nekih poslovnih obaveza tokom ovog dana, jer ovaj dan je kao stvoren samo za ljubav, zabavu I druženje. Zbrišite sa posla, uhvatite voljeno biće pod ruku i pravac u neku šetnju, uživanciju, razgledanje izloga.

BIK

Dan za porodicu, za ukućane, za one koje volite i želite oko sebe. Dobro će funkcionisati poslovni segment jedino ako ste privatnik. Druženje sa dragim ljudima diže vam raspoloženje i donosi pozitivnu energiju. Osjećate se dobro.

BLIZANCI

Evidentno je da ste pomalo umorni od dešavanja u radnoj nedjelji, ali nemojte se zatvoriti u kuću i ovaj dan iskoristiti samo za odmor i kunjanje. Pustite da vas emotivni partner ili prijatelji pozitivno prodrmaju i odvuku vas u neki provod.

RAK

Dan je dobar za porodicu i za lijepa dešavanja sa ukućanima. Ne, nije dobar da krenete sa spremanjem i čišćenjem jer ćete na to potrošiti cio dan i propustiti priliku da se opustite i odmorite mozak. Makar popodne iskoristite za uživanje sa partnerom.

LAV

Vi ste se danas ratrčali na sto strana. Kao da je sav onaj zastoj koji ste osjećali tokom cijele prethodne sedmice prevaziđen, a vi ne znate gdje ćete prije. Prvo sjedite, napravite prioritete, pa onda djelujte. Mogu se danas i neke poslovne sitnice odraditi, i to onako – baš kako treba.

DJEVICA

Neke poslovne situacije koje niste uspjeli da privedete kraju tokom radne nedjelje sada možete obaviti. No, mnogo je bolje da ovaj dan iskoristite za organizaciju provoda ili izlaska u prirodu jer vam je jako potrebno opuštanje. Emotivno – korektno.

VAGA

Nemojte da se rasplinete u moru planova i da na kraju ne završite ništa. Ne možete odjednom na više strana, odrađujte jednu po jednu stavku koju ste zacrtali. Na taj način ćete ostvariti najbolje rezultate i maksimalno iskoristiti pogodnosti i šanse ovog dana.

ŠKORPIJA

Vi se danas osjećate prilično razvučeno. Imate obaveza i u poslovnom, ali i u privatnom segmentu, i niste sigurni na koju ćete prije stranu. I jedno i drugo pitanje je prilično važno i nisam sigurna kako ćete uspjeti da se uklopite u sve. Vjerovatno ćete vrlo uspješno sebe do maksimuma iscrpeti.

STRIJELAC

I vi imate mnogo planova danas, ali vam okolnosti idu na ruku, pa je više nego vjerovatno da ćete sve uspjeti da ostvarite. Obavićete i jedan dio poslovnih obaveza i to vrlo uspješno. Emotivno funkcionišete savršeno i dan je pogodan i za susrete sa voljenom osobom, ali i simpatijom.

JARAC

Vi ćete i ovaj dan iskoristiti prvenstveno za poslovne aktivnosti, ali je definitivno sigurno da vam slijedi i priliv novca. Savršeno vrijeme za sve ono što želite da postignete, pa nemojte zanemariti ni emotivni dio. Stoje vam jako dobri momenti sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Morate se angažovati i u poslovnom segmentu, i to oko nekih dogovora koji su ostali nezavršeni. Bićete malo nervozni jer vam se čini da druga strana postavlja komplikovane uslove, a vi biste da ovo što prije obavite. Moguće je da nećete uspjeti da ostvarite planove sa emotivnim partnerom.

RIBE

A mislili ste da je pred vama jedan miran dan. Pa bojim se da nema ništa od toga, jer će vas pritisnuti poslovnim obavezama. Sve ono što ste isplanirali, moraćete da pomjerate ili da u potpunosti odložite. Malo je vjerovatno da ćete uspjeti da odvojite vrijeme za voljenu osobu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. novembar 2023 14:29