/ - FOTO: PEXELS
22/09/2023 u 23:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Horoskop za 23. septembar

Pročitajte dnevni horoskop

OVAN

Ako  morate da odradite komplikovaniju obavezu – sigurno je da ćete otaljati posao jedva čekajući da što prije pobjegnete. Imate vi svoje planove, a oni svakako ne uključuju sjedanje u kancelariji i jedne te iste ljude oko vas. Uživajte u ostatku dana.

BIK

Trebaće vam dodatne informacije u vezi poslovnog projekta koji ste započeli ili koji vam je od skora ponuđen. Pomoć će vam ponuditi kolega, od kojeg ovo niste očekivali. U emotivnim odnosima biće variranja i povremenih napetih trenutaka.

BLIZANCI

Danas ćete se vjerovatno suočiti sa komplikovanijim situacijama na poslu. Taman da vam ova subota, ili makar njeni prijepodnevni sati, prođu u nerviranju i razmišljanju da li ćete uspjeti sve da odradite na vrijeme. Sa emotivnim partnerom naći ćete kompromis.

RAK

Razmišljate da li je moguće da su neke sitnice uspjele da vam promaknu, a toliko ste se trudili da do grešaka ne dođe. Ne razmišljajte, ispravite. Imate popodne i veče koji mogu biti ispunjeni odličnim trenucima sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada.

LAV

I vama bi bilo bolje da ovaj dan provedete u odmoru, uživanju ili opuštanju sa emotivnim partnerom ili porodicom. Za neke velike zadatke niste, jer ste umorni, a nemate ni dovoljno koncentracije za ozbiljnije probleme na poslu. Zato – pravac rekreacija, posao neka sačeka ponedjeljak.

DJEVICA

Jedan poslovni problem ili zadatak koji ste dobili završavate u poslednjem momentu, kada ste već mislili da nećete uspjeti. Imate razloga za zadovoljstvo, a obradovaće vas i pozitivna kritika od strane nadređene osobe. Razmišljajte o lijepim stvarima sa voljenom osobom.

VAGA

Malo ste nepovjerljivi prema novim kolegama, čini vam se da im ne možete ostaviti u zadatak iole važnije stvari, pa ćete se bukvalno lomiti da odradite sve na vrijeme. Imate pomoć a ne koristite je. Dopada vam se da se poigravate sa jednom osobom koja vas simpatiše.

ŠKORPIJA

Nesigurnost koju ćete osjećati u prijepodnevnim satima brzo ćete smijeniti izuzetno podsticajnom energijom. Iako niste planirali da se bavite obavezama danas, one će se neplanirano otvoriti. Takođe neplanirano može doći i do značajnijeg susreta sa nekim ko vam je zanimljiv.

STRIJELAC

Bićete nervozniji, naročito tokom popodnevnih sati. Možda ste željeli da nekome izađete u susret i prilagodite, a ova vas je osoba ispalila. Ako je u pitanju prijatelj, još ćete i progledati kroz prste, ali ako je emotivni partner – e, onda će sigurno biti svađe među vama.

JARAC

Nepovjerljivi ste prema nečemu što čujete i skloni ste da ove informacije uopšte ne uzmete u obzir dok ne dobijete potvrdu. Pošto se to danas neće dogoditi, vjerovatno ćete još neko vrijeme biti u neizvjesnosti. Emotivni partner je sumnjičav prema vama, možda i sa pravom.

VODOLIJA

Sreća vas prati ovih dana što se posla tiče, ali danas ipak budite oprezniji. Postoji mogućnost za čudne i nedefinisane situacije, a vi ne biste trebali da uzimate aktivno učešće u dešavanjima. Povucite se i vidite kako će se stvari odvijati na dalje. Emotivni segment je odličan.

RIBE

Danas i nije baš najbolji dan da izađete nekom od kolega u susret, jer je više nego vjerovatno da će iskoristiti vašu dobrotu i natovariti vam svoje obaveze. Osobu koju volite podržavate u svim njenim planovima, ali vam se najviše sviđaju planovi za vaše zajedničke trenutke.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. decembar 2023 17:40