Ilustracija horoskop, astralna karta / - SHUTTERSTOCK
03/03/2023 u 22:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Horoskop za 4. mart

Bikovi nisu baš u nekom elanu za posao, blizancima prija domaća, porodična atmosfera, dok djevicama ovaj dan vam uglavnom donosi bolje raspoloženje

OVAN

Vi se danas baš i nećete naodmarati, jer obaveze zovu sa svih strana… U emotivnom segmentu – možete vrlo dobro  funkcionisati sa partnerom po nekim pitanjima koja vas oboje interesuju ili praviti zajedničke planove. Slobodni – flert.

BIK

Niste baš u nekom elanu za posao, pogotovo ako su obaveze koje vas iritiraju na dnevnom redu. Potrudite se da sve što imate obavite u prepodnevnim satima, jer već nakon tog vremena sve vas vuče na neku drugu stranu, ka druženju.

BLIZANCI

Potrebno vam je da se malo rasteretite od obaveza I da se opustite, pa ćete na svaki mogući način gledati da danas izvrdate sve ono što je vezano za posao. U suštini, sada bi vam najviše prijala domaća, porodična atmosfera.

RAK

Pohitajte da sve što imate da obavite od posla i završite u prepodnevnim satima, jer već nakon tog vremena ulazite u period kada ćete biti previše umorni I nećete moći da se fokusirate I skoncentrišete. Moguće je da ćete odložiti sve dogovore.

LAV

Obaveze koje morate da završite su sitne I one vam neće oduzeti mnogo vremena, tako da ćete veći dio dana imati samo za sebe i svoje potrebe. Savjet je da sa nekim iz kruga prijatelja odete u kafić, kupovinu ili na večeru. Sa voljenom osobom – strast.

DJEVICA

Ovaj dan vam uglavnom donosi bolje raspoloženje, ali i veću potrebu da se posvetite sitnim, ali važnim detaljima I situacijama u poslovnom segmentu. Popodne i veče mogu biti neuobičajeno romantični, ako se vi i partner samo malo potrudite.

VAGA

Vjerujem da bi vam najradije prijalo da sve obaveze ostavite za sobom I da se dobro odmorite, ali neke situacije vam neće dati mira i moraćete da im posvetite pažnju. Nešto ste statični I kad je voljena osoba u pitanju, neraspoloženi za susret.

ŠKORPIJA

Zaista se lijepe šanse mogu ukazati Škorpijama vezano za posao. Može vas iznenaditi poziv osobe sa kojom ste ranije sarađivali, a koja je I sada voljna da vas angažuje. U emotivnom životu danas će se sve svoditi na kontakte sa prijateljima.

STRIJELAC

Dan će proletjeti, a da nećete ni biti svjesni gde ste izgubili vrijeme. Mnogo kontakata i razgovora, ali je teško da će bilo koji od njih dati konkretnije rezultate. Osjećate pritisak od strane partnera ili iz kruga porodice. Više će vam odgovarati da se povučete.

JARAC

I dalje ste u procesu prikupljanja informacija, jurenju razgovora i sastanaka sa saradnicima. Moguć je kontakt sa osobom sa kojom već odavno pokušavate da pokrenete saradnju. U emotivnom segmentu – mnogo priče, ali malo dešavanja.

VODOLIJA

Bilo bi dobro da privedete kraju obaveze koje zaobilazite, jer ćete inače napraviti sebi problem. Osoba sa kojom ste u povremenom flertovanju inicira susret sa vama – možda baš i niste u fazonu za izlazak, ali bi bilo dobro da malo izađete iz kuće.

RIBE

Jaki kontakti sa osobama sa kojima želite da pokrenete neku formu saradnje. Potrudite se da budete jasni i koncizni, jer stoji mogućnost da se vi i sagovornik ne razumijete u potpunosti. Dan dobar za susret sa voljenom osobom – nježnost i romantika.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:17