/ - FOTO: PEXELS
04/08/2023 u 22:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Horoskop za 5. avgust

Pročitajte dnevni horoskop

OVAN

Ili je radna nedjelja završena, ili vam je ostao samo još ovaj dan da odradite. Zbog čega onda  nervoza? Ako se nervirate unapred, nemate razloga, budite zadovoljni što ste izgurali jednu napornu sedmicu i posvetite se nekim životnim radostima.

BIK

Umjesto da se kao svi ostali dogovarate tokom radne nedjelje, vi ste izabrali subotu da jurite i sastančite. Doduše, ne može se poreći da danas možete lakše sklopiti dogovor sa poslovnim saradnikom. Možda današnji dan i nije bio loš izbor za ovako nešto.

BLIZANCI

Danas su svi izgleda nešto posvećeni poslu, pa ste se i vi prihvatili onoga što niste zbog manjka vremena završili u prethodnim danima. Sigurno je da ćete posle toga u društvu voljene osobe ili sa prijatelja, kolege dodatno začiniti ovaj lijep dan.

RAK

Pravo je vrijeme da napravite prvi korak u jednom dogovoru, bez obzira na to da li je poslovna ili emotivna situacija u pitanju. Više ste nego inspirisani i dobro raspoloženi i ovo ćete prenijeti u komunikaciju sa osobom koja vam je bitna.

LAV

Ne možete da pomirite informacije koje ste dobili sa trenutnim stanjem u poslovnom segmentu. Jako vas opterećuje što i pored svog truda neke stvari niste uspjeli da završite. Shvatite da trenutne okolnosti diktiraju tempo koji je za vaš ukus suviše spor.

DJEVICA

Uz malo pomoći i ubjeđivanja, uspjeli ste da dobijete priliku da ispravite grešku koju ste napravili u prethodnim danima. Osjećate olakšanje. Da napomenem, ovo može biti vezano i za poslovnu ali i za emotivnu tematiku. Ipak je sve na kraju ispalo dobro.

VAGA

Možda i imate nekog posla, ali ćete se truditi da ga prolongirate. Ako ne budete mogli da izbjegnete obavezu vrlo je vjerovatno da ćete joj posvetiti minimum vremena. Neki ljudi vas čekaju i vi imate spremljen dogovor i plan za izlazak.

ŠKORPIJA

Vi imate plan. I to dobar plan. Ali čini mi se, ništa od vašeg plana danas. Pogotovo ako je vezan za osobu koja vam se dopada. Ljutili se ili ne, druga strana danas neće moći da vam posveti vrijeme. Ili će se pojaviti, ali samo na kratko.

STRIJELAC

Svjesni ste da neke stvari morate da promijenite, i u poslovnom i u emotivnom segmentu, ali vam nije jasno na koji način biste to trebali da uradite. Previše se opterećujete i pokušavate da kontrolišete nešto što trenutno nije moguće kontrolisati.

JARAC

Danas je potrebno da budete prisutni na više strana i pitanje je kako ćete uspjeti sve to da pomirite. Jednom članu porodice je neophodna vaša pomoć i najvjerovatnije je da ćete se tu prvo usmjeriti. Posle toga slijede lični planovi, vjerovatno dogovor sa prijateljem.

VODOLIJA

Ono što ne stignete da uradite u toku radne nedjelje, morate da završavate za vikend. Neki vaši planovi o izlasku mogu biti pokvareni, ne zbog toga što vi nećete naći vremena (uvijek ima vremena za zabavu) već zbog nemogućnosti druge strane.

RIBE

Ribe su u emotivnom usponu, u razmišljanju o osobi koja im je bitna i ne mogu da funkcionišu kako treba i da daju svoj maksimum. Toliko vas je ponijela jedna priča da jedva čekate njen nastavak. Odlično vrijeme i za emocije i za strast.

(Olga Savić)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. decembar 2023 02:41