/ - фото инстаграм
07/02/2022 u 09:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ивана Банфић о животу на селу: Требаш бити у миру и тишини

Ивана се с породицом прије неколико година преселила у Стару Дренчину, мјесто удаљено 11 километара од Петриње

Некада популарна пјевачица Ивана Банфић испричала је детаље о свом животу на селу. Признаје како је до одлуке да се са породицом пресели из града у селу дошло јер је жељела промјену.

– Није то бајковито тако, да се разумијемо, како ми то замишљамо у глави. Ја волим чепркати по врту. То ме смирује. А то је и некакво ново искуство које нисам имала. Дотад, до те одлуке сам живјела 20 година само на штиклама, у утегнутим хаљинама, и била сам власништво медија, и стално сам морала бити супер, и морала сам бити лијепа- испричала је Банфић у емисији Здравље на квадрат.

– И без обзира на то јесам ли имала температуру, или нисам, или ми се баш данас није дало, али одлучила сам. Ја сам лијепа и природно. Не требам све те фасаде да будем лијепа. То ми се нешто преокренуло. А кад се то преокренуло? Кад сам родила свог сина Јана. Тада сам се почела питати: А чекај сад! Има ту и нешто друго? По што смо ми то дошли овдје на ову планету, по која искуства-додала је, пише Азра.

– Ја сам збројила два и два. Шта ти је потребно за срећу? Шта ти је потребно за живот? Да имаш храну, да једеш здраву храну, да останеш што дуже здрав и да живиш што дуже. Да би живио што дуже требаш бити на зраку, требаш бити у миру и тишини, требаш се спојити са природом, а не оне буке у глави, закључила је звијезда 90-их.

Ивана се с породицом прије неколико година преселила у Стару Дренчину, мјесто удаљено 11 километара од Петриње. Тамо са супругом Круном и сином Јаном живи у старој кући коју је наслиједио њен супруг. Банфић је недавно на Инстаграму објавила фотографију на којој чисти шталу и одушевила своје пратитеље.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 15:32