Јадранка Барјактаровић / - ра
22/08/2021 u 07:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јадранки Барјактаровић забрањен улазак у БиХ?

Пјевачица је, према ријечима извора Курира, била непријатно изненађена кад је чула шта су јој полицајци рекли, али није правила драму већ се са својом менаџерком одмах вратила назад

Јадранка Барјактаровић није могла да одржи наступ у једном клубу код Мостара прошлог викенда јер су је вратили са границе и саопштили јој да не може да уђе на територију Босне и Херцеговине, сазнаје Курир.

Пјевачица је, према ријечима извора Курира, била непријатно изненађена кад је чула шта су јој полицајци рекли, али није правила драму већ се са својом менаџерком одмах вратила назад. Тад су позвале људе из клуба у којем је требало да наступи и рекли им да су враћене са границе, али да им нико није објаснио због чега. У разговору су поменуле то да су провере службених лица трајале дуго, да је полицајац неколико пута одлазио унутра и враћао се, да би на крају само изустио "госпођа Барјактаровић не може да уђе на нашу територију" и вратио им документа.

Јадранка, како каже извор Курира, вјерује да је забрана уласка у Босну верововатно из истог разлога као и за Србију. Оно што је занимљиво јесте да се пјевачицина менаџерка људима из Мостара пожалила на то да Јадранки стално отказују наступе ван Црне Горе и да се то скоро десило и са једним клубом из Швајцарске. Наводно, они су јој заказали тезгу али неколико дана пре тога јавили су да нема интересовања публике и да наступ неће бити одржан. Пјевачица је, откако се десио скандал кад је у Подгорици пјевала стихове "не може нам нико ништа, јачи смо од Србије" није имала ниједно гостовања ван Црне Горе, већ искључиво пева у својој домовини на приватним слављима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 07:22