/ - FOTO YOUTUBE SKRINšOT
13/05/2023 u 18:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kejt Midlton otkrila tajnu svoje ljepote: Da li koristi botoks?

Upravo je mladolikost princeze od Velsa ono o čemu svetski mediji posebno pišu u posljednje vrijeme

Princeza od Velsa Kejt Midlton je žena koja plijeni pažnju javnosti, a svaka njena odjevna kombinacija postaje predmet modne kritike.

Upravo je mladolikost princeze od Velsa ono o čemu svetski mediji posebno pišu u posljednje vrijeme. Prirodna u svemu, postavlja se pitanje da li princeza koristi botoks? Čini se da postoji i odgovor.

Jedan njemački brend se hvalio da su ga uvrstili među favorite Kejt Midlton kada je njega lica u pitanju, prenosi Avaz.

Organski gel

Kako prenosi "Yahoo.com", organski gel za kožu je njen omiljeni preparat, koji su otad počeli da koriste kupci širom svijeta. Gel se oslanja na spilantol, lokalni anestetik ekstrahovan iz biljke parakresa - Acmella oleracea. Potencijalni benefiti spilantola dovode se u vezu sa njegovim sa njegovim glavnim aktivnim molekulom N-alkilamid-spilantolom.

Prema studiji objavljenoj u International Journal of Cosmetic Science, spilantol brzo opušta mišiće slično botoksu, stvarajući „primjetno smanjenje“ finih linija i nabora, prenosi "Cosmeticsdesign.com".

U studiji o serumima sa ekstraktom Acmella oleracea, koju su vodili srbijanski naučnici, navodi se da bore mogu da se ublaže u roku od dvije sedmice, ističući sigurnost proizvoda.

U studiji se navodi da su "sve veće preferencije i zabrinutosti potrošača u vezi sa zdravim starenjem, mladalačkim izgledom kože, zaštitom životne sredine i održivošću pokrenuli sve veći trend ka prirodnim, ekološkim i etički proizvedenim proizvodima protiv starenja.

Opisan dizajn

Shodno tome, u ovom radu je opisan dizajn i evaluacija novih, bezbjednih, efikasnih i kvalitetnih emulzionih seruma, u potpunosti zasnovanih na sastojcima prirodnog porekla, namenjenih poboljšanju finih linija i bora lica.

U opisu metoda rada na serumima sa ekstraktom Acmella oleracea stoji:

Formulacije modela, stabilizovane inovativnim mješanim emulgatorom glikolipida (lauril glukozid/miristil glukozid/poligliceril-6 laurat) i sadržajem ekstrakta Acmella oleracea kao modelom aktivne supstance protiv starenja, pripremljene su hladnim postupkom i potpuno procjenjene u pogledu njihovog reološkog ponašanja (kontinuirano rota i oscilatorni testovi) i fizičke stabilnosti (dinamičko-mehanička termoanaliza – DMTA test).

Ispitivanja proizvoda su otkrila odsustvo potencijalne iritacije ispitivanog seruma i njegove brze i korisne efekte na mimičke linije i bore.

Studija navodi da "rezultati potvrđuju obećavajući potencijal razvijenog emulzionog seruma sa ekstraktom Acmella oleracea kao bezbjednog, efikasnog i neinvazivnog prirodnog proizvoda protiv bora".

Kupci proizvoda

Upravo to tvrde i kupci gela koji je proslavila Kejt Midlton. Zanimljivo je što su neki kupci primjetili i da je gel takođe osvjetlio njihove tamne mrlje.

Princeza od Velsa očigledno voli da održava svoju mladolikost na sasvim prirodan način.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:28