Са пријема / - Влада ЦГ
08/06/2021 u 09:21 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО - ВИДЕО) Ко је бароница због које црногорски премијер жали што је раније није упознао?

На Кривокапића је најјачи утисак оставила британска министарка одбране бароница Анабела Голди, па је у у свом званичном обраћању изјавио да му је жао што је није упознао раније

На друштвеним мрежама од синоћ је хит снимак црногорског премијера који се обраћа британској бароници и каже да му је жао што је раније није упознао, што је веома неуобичајено када су званични пријеми у питању, а нарочито када су у питању Енглези.

Предсједник црногорске Владе Здравко Кривокапић је присуствовао пријему који је организован поводом прославе рођендана краљице Елизабете Друге. Он је, како је саопштено из Владе, присуствовао ручку у организацији британске амбасаде у Црној Гори.

Ипак, најјачи утисак на њега је оставила британска министарка одбране бароница Анабела Голди, па је у у свом званичном обраћању изјавио да му је жао што је није упознао раније.

image

Бароница Голди

- WIKIPEDIA

Иначе, бароница Анабел Мекникол Голди, рођена 27. фебруара 1950. је шкотска политичарка која је била лидер Шкотске конзервативне странке од 2005. до 2011. године, а британска државна министарка одбране је од 2019.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 05:11