/ FOTO ILUSTRACIJA YOUTUBE
09/07/2022 u 12:55 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ko je Brenina najveća ljubav?

Lepa Brena i bivši teniser proslavili su 29 godina skladnog braka iz kog imaju dvojicu sinova Stefana i Viktora

Lepa Brena i bivši teniser proslavili su 29 godina skladnog braka iz kog imaju dvojicu sinova Stefana i Viktora. Naime, Brena je muzičku karijeru otpočela 1980. godine, a mediji su tada spekulisali o njenoj udaji za novinara, ali se pjevačica nekoliko godina kasnije udala za Živojinovića.

Decembra 1985. godine pričalo se upravo o Breninoj udaji za Mirka Krlića, a ova vijest posebno je obradovala stanovnike Zrenjanina, jer je upravo u ovom gradu otpočela njena idilična ljubavna priča.

Ta je veza dugo trajala, a i sama Brena je, u jednom intervjuu, izjavila da postoji jedan dečko kojeg iskreno voli.

Mnogi su se tada pitali ko je momak o kom pjevačica priča, a samo Zrenjaninci su znali da je u pitanju njih sugrađanin, visoki i stasiti Krilić, koji je svojim izgledom parirao vrsnoj ljepoticici i balkanskoj zvijezdi, piše Avaz.

Mirko je bio je urednik i voditelj TV emisija političkog i opšte-društvenog sadržaja, glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“. Radio je i kao PR menadžer „Jugoremedija“ i direktor marketinga u „Servo Mihalj turistu“, a ovako je pričao o ljubavi sa Brenom

-Tačno je da je Lepa Brena duže vrijeme bila moja djevojka i da smo se voljeli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča čaršija, da je trebala da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo”, mogu reći da je sve to mašta i nečije lijepe želje… Ja mogu da izjavim da je, poslije našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj. I pravo da vam kažem, nimalo se nisam iznenadio kada je nedavno objavljeno da se udaje. Jer, ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: “Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama… Od tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom – izjavio je svojevremeno Krlić za “Yugopapir” i “Sabor”.

-Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. To je bilo prije nekoliko godina, kada je kao još neafirmisana pjevačica pjevala u hotelu Vojvodina. Svidjeli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije dole u baru. Brena je u našem gradu pjevala u dva maha po nekoliko mjeseci, a viđali smo se i kasnije kada je otišla iz Zrenjanina.

-Dok je ovdje gostovala, rijetko je prošao koji dan a da nismo bili zajedno. Za to vrijeme ja sam je dobro upoznao i mogu reći da je njen svakodnevni život potpuno odudarao od njene uloge pjevačice i zabavljačice u lokalu. Na radnom mjestu, ona je do kraja bila profesionalac, a poslije toga – sasvim obična, moralna žena, uz to, za svoje godine, i veoma inteligentna. Znala je šta hoće! – rekao je Brenin bivši dečko.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. mart 2023 07:17