/ -SHUTTERSTOCK
27/04/2024 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bezvremenske suknje koje treba da budu u garderobi svake žene

Suknje su najsvestraniji dio garderobe koji uvijek ostaje moderan. Midi, mini, maksi, uklopljene i lepršave, teksas i koža – svake sezone dizajneri sve više obraćaju pažnju na donji dio, nudeći razne opcije. Međutim, postoje one suknje koje uvijek ostaju u trendu.

Ovo su najljepše bezvremenske suknje koje možete nositi ovog proljeća

Suknja olovka kroja

Ove godine, dizajneri širom svijeta oslanjali su se na ženstvenost i seksualnost, dodajući pikantan dodir suknji olovka kroja u vidu prozirnih tkanina i čipke. Da bi autfit bio harmoničan i da ne biste izgledali provokativno, smeli "donji" dio treba smiriti ležernijim gornjim dijelom, prevelikom jaknom ili kardiganom. A odlučivanje za modele dužine maksi ili midi jedan je od jednostavnih načina da vizuelno produžite noge.

Još jedan trend koji utiče na stil su rese. Suknja sa resama sama po sebi već upada u oči, pa je za stvaranje uravnoteženog izgleda bolje izabrati mirnije i jednostavnije vrhove. Na primjer, bijela košulja, osnovna majica ili običan blejzer. Ovaj autfit ne treba preopteretiti dodatnim aksesoarima. Minimalizam je ovde vaš najbolji prijatelj. Dodajte moderan nakit, kao što su minđuše ili ogrlica.

Plisirana suknja

Plisirana suknja je još jedan bezvremenski hit koji nikada ne izlazi iz mode. Ženstvena je i univerzalna – možete je nositi u svim prilikama. Plisirana suknja se dobro slaže sa štiklama, patikama ili mokasinama. Ali postoje nijanse: nabori su uvijek dodatni volumen, tako da možete da se "popravite" bukvalno za tren. Da biste izbjegli neželjeni efekat, obratite pažnju na tkaninu – sjajne mogu da pokažu nesavršenosti i tamo gdje ih nema, dok mat mogu da izglade problematična mjesta,piše lepotaizdravlje.rs

Teksas suknja

Ovo nije prva sezona da je teksas midi suknja jedan od najtraženijih predmeta u garderobi najotmenijih žena na svijetu. I nećete pogriješiti ako odlučite da bude centralni element vašeg proljećno-ljetnjeg stajlinga. Ovaj stil se savršeno slaže i sa prozračnom trikotažom i sa jednostavnim bijelim majicama, takođe je lako uklopiti se u trendi višeslojnu odjeću.

Odlično se slažu sa kratkim kožnim jaknama. Ako želite da povećate stepen upadljivosti, upotpunite svoj izgled elementima u namjerno muškom stilu – strogom bijelom košuljom, prevelikim sakoom, derbi cipelama. I ne zaboravite na akcente – na primjer, crveni ruž, koji je uvijek išao rame uz rame sa farmerkama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 17:39