Losion Marine Abramovič / -PROMO
18/01/2024 u 21:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marina Abramović prodaje kozmetiku od bijelog hljeba i vina

Najpoznatija umjetnica performansa otkrila tajnu svoje mladolikosti

Niko ne može da ospori da Marina Abramović izgleda fantastično sa svojih 77 godina. Srećom, odlučila je da nam otkrije svoje tajne protiv starenja. Svjetski poznata srpska umjetnica performansa upravo je lansirala novu paletu proizvoda za njegu kože i velnes proizvoda pod nazivom Metoda dugovječnosti Marine Abramović.

- Potraga za ljepotom je često ograničena na površinu, fokusirajući se na proizvode koji poboljšavaju spoljašnji izgled - napisala je Abramovićeva na svom blogu. Umjesto toga, ona je stvorila, kako kaže, "filozofiju koja prevazilazi površnost, naglašavajući međusobnu povezanost unutrašnjeg blagostanja i spoljašnje ljepote.

Sa svojim losionom za lice od 199 funti (230 eura) čini se da Abramovićeva propoveda holistički pristup postizanju sjajne kože. Njegov opis obećava ulje "formulisano s prirodnim sastojcima koji se vjekovima koriste za hidrataciju, zaštitu i posvetljivanje kože". U drugom postu na blogu ona veliča prednosti primjene "vremenskih tehnika na današnje izazove" i "vodi se drevnom mudrošću ".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 23:42