Andjela spremna za Mumbai / -PRIVATNA ARHIVA
11/02/2024 u 18:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mis Crne Gore Anđela Vukadinović spremna da prezentuje bogatstva Crne Gore

Uskoro putuje za Mumbai na izbor za najljepšu ženu svijeta

Mis Crne Gore Anđela Vukadinović otputovaće 16. februara u Mumbai, gdje će 9. marta, nakon nekoliko odlaganja, biti održan izbor za najljepšu djevojku svijeta.

image

Andjela Vukadinović

-PRIVATNA ARHIVA


– Za nekoliko dana putujem u Indiju. Sve pripreme su završene. Poslednjih dana sam se bazirala na zadatke koje sam morala da odradim prije samog takmičenja od strane organizatora. Očekuju nas i brojne obaveze i pripreme prije finalne večeri. Nadam se da ću se odlično snaći i predstaviti na najbolji mogući način – kaže Anđela o završnim pripremama.

Ističe da su joj očekivanja od takmičenja velika, te da želi da predstavi sebe i svoju zemlju na najbolji mogući način.

– Akcenat bih stavila na neophodnost obrazovanja, da motivišem mlade da uče jezike, da se obrazuju, putuju, rade na sebi i sklapaju nova prijateljstva. To ću uraditi i u Indiji kada ću imati priliku da brojnim ambasadorima prezentujem bogatstvo Crne Gore, Kotora i Boke – kaže Vukadinović.

Na Izbor za mis u kreaciji Nataše Pejović

 

Dizajnerka haljine koju će nositi na Izboru za Mis Svijeta je Nataša Pejović.

– Nataša je neko ko ima iskustva kada su ovakvi i slični događaji u pitanju, tako se nadam da ćemo ostaviti odličan utisak – ističe Vukadinović.

U toku svog mandata organizovala je veliki broj humanitarnih akcija u Crnoj Gori. Sve su izazvale veliku pažnju javnosti i medija.

- Na humanitarnoj modnoj reviji organizovanoj u Tivtu prikupljeno je 29.000 eura. Sva prikupljena sredstva usmjerena su ka JU Dječiji Dom Mladost Bijela, za pomoć dijeci bez roditeljskog stvaranja, kao i fondaciji Budi human - otkrila јe.

Na donatorskoj večeri koju јe organozovala u Tivtu prikupljeno je 15.000 eura za nabavku digitalnog mamografa za potrebe Doma zdravlja Tivat.

- Univerzitet Donja Gorica rado se odazvao mojoj inicijativi i odlučio da stipendira Jovanu Radunović, djevojčicu koja živi u hraniteljskoj porodici svoje bake, te će Jovana naredne tri godine studirati na univerzitetu Donja Gorica. Novogodišnji i božićni praznici u životu svakog djeteta ostavljaju poseban utisak te sam tako odlučila da obradujem mališane koji se trenutno nalaze na onkološkom dječijem odjeljenju u Podgorici, kao i za djecu u Sigurnoj ženskoj kući čija sam aktivna članica duži niz godina - dodala je Anđela.

image

Anđela će zablistati u kreaciji Nataše Pejović

-PRIVATNA ARHIVA

Na putu do titule Mis Crne Gore, neizmjerna podrška dolazila je od porodice i prijatelja.

- Podrška je od suštinskog značaja za mlade jer pruža osjećaj sigurnosti i motivacije. Jako volim da se posavjetujem sa dragim ljudima čujem njihove kritike i uvažim kako bih došla do željenog cilja. Vjerujem svojoj porodici i znam da oni misle najbolje za mene, mislim da se bez podrške porodice i prijatelja ne može napraviti veći uspjeh - istakla je ona.

Anđela je otkrila i koji su joj planovi u narednom periodu.

- Želim da nastavim sa radom na humanitarnim projektima, razvijam karijeru u medijima i promovišem pozitivne vrijednosti. Vidim sebe kao ambasadorku ljepote i humanitarnog rada. Smatram da će mi se u Indiji otvoriti mnoga vrata i da ću svoj humanitarni rad proširiti i na internacionalno tržište. Tako da ovog ljeta očekujte brojne humanitarne akcije, kako u Crnoj Gori, tako i u regionu - obećala јe misica.

Kako јe kazala, dobija mnoge upite kada je škola manekenstva u pitanju.

- Mislim da to nedostaje Crnoj Gori i da bi se tu mogla napraviti interesantna priča. Naravno, želim da nastavi karijeru u modelingu, ali istovremeno razmišljam o proširenju svojih horizonta. U modelingu sam čitavog života tako da želim da se bavim istim i u budućnosti. Često putujem, zaljubljenik sam u nove destinacije. Na tim putovanjima svakodnevno mi se otvaraju novi poslovni poduhvati, tako da ću nakon izbora za Mis Svijeta sjesti i razmisliti o svemu. Ali svakako će biti nešto što će biti povezano sa modom i medijima - zaključila je Anđela.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 11:53