Andrea Nikolić / -ART UTOPIA STUDIO BEOGRAD BY ZORAN MIRCETIC
21/02/2024 u 10:57 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mis turizma Andrea Nikolić na međunarodnoj konferenciji u Kini

Na konferenciji koja će trajati od 22. do 29. februara Andrea će imati priliku da turističkim poslenicima iz Kine i cijelog svijeta predstavi turistički potencijal Crne Gore, kao i njen kulturni identitet

Jedna od naših najuspješnih misica Andrea Nikolić, koja nosi titulu prve pratilje Miss Tourism World i dobitnica plakete "Ambasador Tourism", na poziv Turističke organizacije Pekinga, biće gošća na međunarodnoj konferenciji u Fudzou, koja je posvećena promociji i razvoju međunarodne turističke industrije, jačanju kulturne razmjene između država i jačanju međunarodnog prijateljstva.

Na konferenciji koja će trajati od 22. do 29. februara Andrea će imati priliku da turističkim poslenicima iz Kine i cijelog svijeta predstavi turistički potencijal Crne Gore, kao i njen kulturni identitet.

-Međunarodna konferencija posvećena razvoju turizma, koja se ove godine održava u Kini, sjajna je prilika da kineskim turoperatorima predstavimo našu turističku ponudu, turističke atrakcije i da ih pozovemo na saradnju. Kina kao najmnogoljudnija država svijeta je svakoj državi, kojoj je turizam osnovna privredna grana, posebno interesantna. Rekla bih da je u Crnoj Gori, od ukupnog broja stranih turista, udio kineskih turista veoma mali, naročito ako se uzme u obzir podatak koliko ta država ima stanovnika. Stoga, ako znamo da je turizam vodeća strateška razvojna grana Crne Gore, moramo posvetiti mnogo više energije u promociju Crne Gore u Kini, kako bi zainteresovali kineskog turistu da posjeti jednu od najljepših država jugoistočne Evrope- kaže Andrea. 

Zanimljivo je da će Andrea biti jedina gošća na konferenciji iz svijeta modelinga, a poziv je zaslužila svojim aktivizmom u oblasti turizma i trudom koji ulaže na razvoju međunarodnog prijateljstva između Crne Gore i Kine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 09:11